A Victofon története

Rólunk     |      25 éve ...     |      A Victofon története     |      Környezettudatosság     |      Sikertörténetek     |      Victofon a közösségi médiában

A hallás kezdeteitől napjainkig

A Victofon története

1993-ban kezdtük meg működésünket, mint hallásjavító termékek forgalmazója és szervize. Célként tűztük ki, hogy magas minőségű hallókészülékekkel és színvonalas szolgáltatásokkal javítsuk a halláscsökkenéssel élők életminőségét. 1994-ben elsőként honosítottuk meg Magyarországon az egyéni hallójárati hallókészülékek gyártását, melyek teljesen személyre szabottak, kifejezetten viselőjük igényeihez alkalmazkodnak. Az első és egyetlen magyar fülmögötti hallókészülék család fejlesztése és gyártása is a Victofon Kft. nevéhez fűződik.

 

1994-ben az osztrák MED-EL cochleáris implantátum gyártóval való együttműködés lehetővé tette, hogy kiemelkedő minőségű implantátumokat biztosítsunk hazai ellátásra. Ennek következtében olyanok is visszanyerhették a hallás élményét, akik valamilyen okból kifolyólag elvesztették azt.
Az ezredfordulót megelőzően megkezdődött a digitális hallókészülék gyártás és kiszolgálás, ezáltal a hallókészülékek még inkább alkalmazkodtak az ügyfelek személyes elvárásaihoz, a kibővült funkcióknak köszönhetően pedig még kellemesebb hallásélményt biztosítottak.

 

Folyamatosan bővülő országos audiológiai hálózatával a Victofon Kft. a magyarországi hallásgondozás meghatározó piaci szereplője. Mára az ország több mint 47 pontján jelen van nemzetközi színvonalú hallásvizsgálóival, és személyre szabott vizsgálatok széles skálájával várja mindazokat, akik számára fontos hallásuk megóvása. 

Cégünk szakembereinek eltökélt szándéka, hogy minden érintettet tájékoztassanak a hallásukkal, illetve fülzúgásukkal kapcsolatos tudnivalókról, továbbá szakmai tudásukkal hozzájáruljanak, hogy ügyfeleink újra részesei legyenek a hangok adta örömteli pillanatoknak. 

 

Mérföldkövek

1993 – A Victofon megalapítása, szerződéskötés az Országos Egészségbiztosítási Pénztárral

1994 – A cég Magyarországon elsőként megkezdi az egyéni hallójárati hallókészülék gyártást.

1994 – Együttműködés a MED-EL céggel a cochleáris implantátumok hazai ellátására.

1999 – Megkezdődik a digitális hallókészülék gyártás és kiszolgálás.

2005 – Saját üzemeltetésű szakrendelések indítása Budapesten és vidéken.

2009 – A Victofon elnyeri a legjobb partner díját a világméretű Sonic Innovations cégtől.

2014 – Magyarországon egyedüliként hallókészülék gyártás 3D LED technológiával.

2015 - A Victofon Kft. az EORA hallóékszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója.