Hallásjavítás implantátummal

MRI vizsgálatok elvégezhetősége (letölthető PDF dokumentum)

 

A Victofon közel 25 éve a világszínvonalú MED-EL cochleáris implantátumok kizárólagos hazai forgalmazója, képviselete és szervize.  Célunk, hogy azon hallássérültek számára is megoldást nyújtsunk, akiknek a hagyományos hallókészülékek vagy egyéb orvosi kezelések, műtéti eljárások nem biztosítanak elegendő segítséget. A MED-EL az egyik vezető innovatív hallásjavító implantátum gyártóként a legmodernebb technológiát alkalmazza, ezáltal különféle típusú és mértékű halláskárosodás kezelését támogatja.

 

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

 

MED-EL SYNCHRONY cochlearis implantátum

► Súlyos, nagyfokú és siketséggel határos hallásvesztés esetén a MED-EL Synchrony cochleáris implantátum a legjobb megoldás csecsemők, gyermekek és felnőttek számára, amely egyedülálló MRI biztonságot nyújt - 3.0 Tesla MRI vizsgálat elvégezhető a belső mágnes eltávolítása nélkül.

 

Előnyei:

 • Egyedülálló MRI biztonság a forradalmi mágnes technológiának köszönhetően.
 • Legkisebb és legkönnyebb implantátum, ideális választás kisgyermekeknek és felnőtteknek egyaránt.
 • Az  implantátum műtéti rögzítése egyszerű.
 • A MED-EL rendelkezik a legszélesebb körű elektróda verziókkal, a rugalmas elektródák optimális megoldás nyújtanak a különféle belsőfüli struktúrák esetén is.
 • Beépített telefontekercs által a külső egység összekapcsolódik telefonnal.
 • A kiegészítőknek köszönhetően a külső beszédprocesszor vezetéknélküli kapcsolatra képes pl. FM rendszerekkel, MP3 lejátszóval vagy Bluetooth eszközökkel.
 • A külső egység direkt audio bemenettel rendelkezik, így audio vagy egyéb eszközhöz (pl. hordozható számítógép) közvetlenül is csatlakoztatható.
 • A Sonnet beszédprocesszor kényelmesen viselhető a fül mögött, míg a Rondo egybeépített beszédprocesszor a haj alatt észrevétlenül hordható különösen előnyös szemüveget viselőknek.


Az MRI-ről szóló dokumentumot itt tudják letölteni.

A tájékoztatás az MRI vizsgálatok elvégzéséről az egyes implantátum típusok esetében az MRI-re vonatkozó figyelmeztetések résznél található, amely ismerteti az MRI vizsgálatok elvégezhetőségét, milyenségét és procedúráját.

 

 

MED-EL Vibrant Soundbridge középfül implantátum

► Enyhe, közepesen súlyos és súlyos sensorineuralis (idegi típusú) halláskárosodás,illetve vezetéses és kevert halláskárosodás - MED-EL Vibrant Soundbridge középfül implantátum hatékony megoldás jelent hallássérült gyermekek és felnőttek számára.

 

Előnyei:

 • Természetes hangzást biztosít.
 • A külső Samba beszédprocesszor egység a haj alatt szinte észrevétlenül viselhető.

 

MED-EL Bonebridge csontvezetéses implantátum 

► Vezetéses, illetve kevert típusú halláscsökkenés vagy teljes siketség az egyik fülön (egyoldali idegi hallásvesztés) - MED-EL Bonebridge csontvezetéses implantátum a legjobb választás.

 

Előnyei:

 • Nincsenek bőr problémák, mivel az aktív implantátum teljesen beültethető, szinte teljes egészében lecsökkenti a bőr problémákkal kapcsolatos komplikációkat.
 • Kiküszöböli a későbbi orvosi kezeléseket - igen kis mértékben alakulhat ki bőr probléma.
 • Természetesebb hangzás és hatékonyabb stimuláció - a koponyacsont vibrációját a csontvezetéses implantátum biztosítja és a nem a külső beszédprocesszor egység. 

 

Implantátumokról szóló prospektus letöltése

 

A legmodernebb MED-EL hallásjavító implantátumok az összes hazai központban elérhetőek. >>> Vegye fel a kapcsolatot az együttműködő implantációs centrumokkal! <<<

 

Az implantátumokkal kapcsolatban érdeklődjön ingyenesen hívható zöld számunkon (06-80/204-000) vagy az alábbi kapcsolati gombra kattintva. A MED-EL cochleáris implantátumokról részletesebben is tájékozódhat a MED-EL magyarországi weboldalán.

 

Implantációs kapcsolatfelvételi űrlap