Hallókészülék kiegészítők, füldugók - hallásvédelem

A zajszennyezettség a környezetszennyezésen belül egy elhanyagolt terület, amely szinte láthatatlanul okoz károkat. 

A hosszú időn át fennálló vagy ismétlődő zajok hatással vannak a hallószerv működésére. A tartósan zajos környezetben élőknél nő az infarktus és az idegrendszer károsodásnak veszélye is. Sőt, az életünk során ért zajok "összeadódnak" és 1-2 évtized elteltével halláscsökkenést eredményezhetnek. Így lehetőség szerint, ha hangos (65dB-nél magasabb) helyszínre megyünk (pl.: zajos munkahely, mozi, koncert, építkezés, lőpálya, repülőtér), válasszunk jól szigetelő füldugót. 

Ilyen helyszínekre ajánljuk az egyénre szabott füldugóinkat vagy az Etymotic-GunsportPro digitális zajvédő füldugót, mely akár 25 dB-el is csökkenti a fület ért zaj halláskárosító hatását, míg a beszédhangot 5x-ösen képes erősíteni.

 

Célkeresztben a jó hallás - szakértő hallásvédelem dörejártalom ellen 

GUN SPORT PRO ZAJVÉDŐ FÜLDUGÓVAL

  • Digitális, azonnali zajvédelem (akár 25 dB)
  • Azonnal használható készülék, 7 féle cserélhető dómmal
  • Kényelmes, apró méretű készülék, mely a fültokokkal szemben nem okoz kellemetlen befülledést
  • Kommunikációt segítő funkciók: állítható beszédhang erősség és éleshallás funkció - akár 5x-ös erősítés

Gunsport pro professzionális hallásvédelem

Gun Sport Pro zajvédelem

 

A GUN SPORT PRO magyar nyelvű használati útmutatóját itt találja 

 

Életminőség javítása kommunikációt segítő eszközökkel

A modern hallókészülék nem az egyetlen eszköz, amely segítheti hallásunkat. A mobiltelefon, a zenelejátszók, és a televízió mindennapi életünk részeseivé váltak, melyek használata egy hallókészülék használó számára nehézséget jelenthet. Ha zenét hallgatunk, telefonálunk vagy televíziót nézünk, a hallókészülék mellett kommunikációs eszközök teszik teljessé és még komfortosabbá életünket.


Élvezze újra a televíziózást tökéletes hangélménnyel

Soundgate

A mai hallókészülékek már vezeték nélkül csatlakoztathatók a televízióhoz. A TV adapter a televízió hangját a Soundgate eszközön keresztül közvetlenül az Ön hallókészülékébe továbbítja, így növelve a tévénézés élményét.  A Soundgate vezeték nélküli rendszerrel Ön hallókészülékét össze tudja kapcsolni Bluetooth-os mobiltelefonjával is, ezáltal sokat javíthat a beszédértésen telefonálás közben.


Swing digitális TV erősítő

A televíziózás új dimenzióját tárja fel a vezeték nélküli erősítő, amely kellemes viselet és lehetővé teszi, hogy úgy hallgassuk a televíziót, hogy az senkit ne zavarjon.

 


Kímélje hallását a zavaró zajoktól

Pluggerz füldugó

A 9 féle füldugó óvja hallását és azonnali megoldást nyújt különböző zajos tevékenységekhez - zene hallgatáshoz, barkácsoláshoz, vagy akár alváshoz, úszáshoz.

 

 

 

 

 

Kerüljön közelebb családjához, tartsa velük telefonon is a kapcsolatot.

A telefonálás gyakran okoz gondot a hallókészülék viselőknek. A telefon adapter lehetővé teszi, hogy vezetékes telefonhívásait a hallókészülékén keresztül tudja fogadni.


Flashtel vezetékes telefon

Egy SOS funkcióval ellátott vezetékes telefon extra nagy gombokkal és villogó hívásjelzéssel, 6 gyorshívó gombbal. Baj esetén a nyakba akasztható SOS gomb megnyomásával a telefon automatikusan tárcsázza az előre beprogramozott egy vagy több telefonszámot.

 

 

 

Freetel vezeték nélküli telefon

Hordozható otthoni telefon Bluetooth funkcióval és rendkívüli hangzással. Extrém hangos csengőhang, hatalmas gombok, könnyen olvasható számok.

 

 

 

 

Vegas kártyafüggetlen mobil telefon

Elegáns, kinyitható, kártyafüggetlen mobiltelefon hatalmas világító gombokkal és külön SOS gombbal ellátva. Kivételesen erős hangzása lehetővé teszi, hogy a csengőhang akár a 100dB-es hangerőt is elérje. A hátlapon lévő pánik gomb megnyomásával a készülék elküldi az előzetesen megírt SMS üzeneteket a beprogramozott telefonszámokra.