A TAVASZ LEGJOBB VÁLASZTÁSA

Aktív életet él, gyakran sportol vagy kirándul? Előfordult már Önnel, hogy

  • a parkban egy tavaszi zápor esernyő nélkül kapta el?
  • a nagy pancsolás hevében lefröcskölték az unokák? 
  • egy hosszú nap után úgy állt be a zuhany alá, hogy a hallókészüléke véletlenül a fülén maradt? 
  • aggódott amiatt, hogy az eső, a por és az izzadság kárt tehet hallókészülékében?

Végre elfelejtheti ezeket a problémákat a kínálatunkban megtalálható IP védelemmel ellátott, nedvességálló hallókészülékeknek hála.
Jelentkezzen most és próbálja ki 0 Ft*-ért ezeket a csúcstechnológiás, nedvességálló** hallókészülékeket 2024. május 31-ig!

 

A TAVASZI ZÁPOR SEM LEHET AKADÁLY

Képzelje el, hogy egy borongós tavaszi napon hazafelé sétál, majd a semmiből egy zápor kapja el és persze bőrig ázik, mert az esernyőjét véletlenül otthon hagyta.

Mit szólna hozzá, ha egy ilyen helyzetben legalább a hallókészüléke miatt nem kellene aggódnia? Az IP*** védelemmel ellátott hallókészülékeinkkel ez nem álom többé! 

Nedvességálló eszközeink IP68-as védelmüknek köszönhetően ellenállnak az esőnek, a nedvességnek és a pornak. Így egy ilyen helyzet sem okozhat kihívást. A készülék továbbra is hatékonyan fog működni, a megfelelő odafigyeléssel. 

2024. május 31-ig lehetősége van rá, hogy 0 Ft-ért kipróbálja nedvességálló hallókészülékeink egyikét! Ugye, hogy jól hangzik? Ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről, jelentkezzen most rövid űrlapunk kitöltésével!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Csúcstechnológiás hallókészülékeink csak Önre várnak, hogy végre kipróbálja őket! Jelentkezzen most 0 Ft-os hallókészülék próbahordásunkra!

ok, amiért érdemes jelentkeznie 

100% ingyenes

kötelezettségektől mentes

a próbahordást teljes körű hallás- és beszédértés vizsgálat előzi meg

biztonságos vizsgálat, maximális higiénia

a legmodernebb, szinte láthatatlan modellek széles kínálatából választhat

testre szabott tanácsadással segítjük Önt

hallókészülékünket mindennapi körülmények között is kipróbálhatja

egyeztetett időpont - nincs sorbanállás

Mi várható jelentkezését követően?

  1. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  2. Megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, illetve a hallásvizsgálat helyét és idejét.
  3. A szakszerű hallásvizsgálatot és egyéni tanácsadást követően közösen kiválasztjuk és beállítjuk az Önnek legoptimálisabb hallókészüléket.
  4. A próbahordási megállapodás aláírása után megkezdheti a díjmentes próbahordást, és ezáltal az újfajta élmények gyűjtését.

Próbálja ki, milyen az élet Victofon hallókészülékkel!

Erre pedig hagyunk Önnek elegendő időt. Annak kiderítése, hogy a hallókészülék megfelel-e az Ön igényeinek, időigényes.
Érdemes sokféle élethelyzetben és környezetben viselnie azt — ezért van a próbahordás.
Hiszünk benne, hogy ez idő alatt minőségbeli változást fog tapasztalni!

*A 0 Ft-os összeg a két hetes hallókészülék próbahordásra vonatkozik.

** A Victofon Kft. kínálatában IP védett hallókészülékek találhatóak, melyek nedvesség és por állóak. További részletekért látogasson el a www.victofon.hu weboldalra vagy tájékozódjon a 06 30 516 8024-es telefonszámon. 

***A Victofon Kft. kínálatában található fül mögötti hallókészülékek bizonyos fokú IP védelemmel vannak ellátva. További információkat az IP védelemmel kapcsolatban a https://www.victofon.hu/hu/informaciok-az-ip-vedelem-kapcsan weboldalon talál.

A Victofon Kft. fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a próbahordásra kiadott hallókészülékért kauciót kérjen. A kaució mértéke nem haladhatja meg a NEAK árlista alapján a hallókészülék teljes árát. A hallókészülék megvásárlása esetén a kaució beleszámít a vételárba. A
hallókészülék próbahordás utáni visszaadása esetén – amennyiben a hallókészülék nem sérült – a teljes kaució visszajár. Sérülés vagy elvesztés esetén a „Hallókészülék próbahordási megállapodás” megfelelő rendelkezései az irányadóak.

A 0 Ft-os hallókészülék próbahordást egy díjmentes hallásvizsgálat előzi meg. A hallásvizsgálatra és a próbahordásra 2024. 03. 01. és 2024. 05. 31. között van lehetősége jelentkezni minden 50 év feletti magyar állampolgárnak, akiknek még nincs hallókészüléke, illetve azoknak a szintén 50 év feletti magyar állampolgároknak, akiknek nincs 6 éven belül vásárolt hallókészüléke.