Gyors és professzionális megoldás hallásproblémájára!

Hallásproblémája van, de eddig nem vette rá magát, hogy kipróbáljon egy hallókészüléket? Mindig is érdekelte, hogy milyen lehet a mindennapok során egy hallókészüléket viselni, de eddig nem szánta el magát? Most eljött az idő, hogy végre megfelelő figyelmet fordítson a hallására! 

Legyen az 500 szerencsés egyike, aki most magánegészségügyi ellátásunk keretében kipróbálhatja okos és csúcstechnológiás hallókészülékeink egyikét! Regisztráljon 2023. november 30-ig és mi egy ingyenes hallásvizsgálatot követően 15 napig díjmentesen biztosítjuk, hogy kipróbálja legújabb hallókészülékeink egyikét.

Regisztráljon most díjmentes és fájdalommentes hallásvizsgálatunkra és adja meg a lehetőséget magának, hogy kipróbálhassa csúcstechnológiás hallókészülékeink egyikét egy díjmentes és fájdalommentes hallásvizsgálatot követően. Tegye meg az első lépést, regisztráljon most!

RÉSZESÜLJÖN OLYAN ELLÁTÁSBAN, AMI ÖNNEK IS JÁR!

Ha úgy érzi, hogy gond van a hallásával ne hezitáljon tovább, jelentkezzen ingyenes hallásvizsgálatunkra, ahol

elfelejtheti a sorban állást és a több hónapos várólistákat,
azonnali eredményeket kaphat hallása állapotáról és teljes körű támogatásban részesülhet a hallókészülék kiválasztása során,
✅ a szakma legkiemelkedőbb hallásspecialistáival együttműködve találhatják meg a legjobb megoldást hallásproblémájára,
✅ a megfelelő készülék kiválasztását követően is élő kapcsolatot tartunk Önnel, így bármikor fordulhat hozzánk kérdéseivel.

Ne habozzon tovább, jelentkezzen hozzánk most és amellett, hogy részt vehet egy ingyenes hallásvizsgálaton bekerülhet a közé az 500 szerencsés közé, aki díjmentesen kipróbálhatja legmodernebb hallókészülékeink egyikét!**

 

Legyen az 500 szerencsés egyike, aki most magánegészségügyi ellátásunk keretében kipróbálhatja okos és csúcstechnológiás hallókészülékeink egyikét! Regisztráljon 2023. november 30-ig és mi egy ingyenes hallásvizsgálatot követően 15 napig díjmentesen biztosítjuk, hogy kipróbálja legújabb hallókészülékeink egyikét. Jelentkezzen most, hogy kollégáink minél hamarabb fel tudják venni Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés miatt! 

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Csúcstechnológiás hallókészülékeink csak Önre várnak, hogy végre kipróbálja őket! Jelentkezzen most ingyenes hallásvizsgálatra és hallókészülék tesztelésre! 

ok, amiért érdemes jelentkeznie 

100% ingyenes hallásvizsgálat

kötelezettségektől mentes

a próbahordást teljes körű hallás- és beszédértés vizsgálat előzi meg

biztonságos vizsgálat, maximális higiénia

a legmodernebb, szinte láthatatlan modellek széles kínálatából választhat

testre szabott tanácsadással segítjük Önt

hallókészülékünket mindennapi körülmények között is kipróbálhatja

egyeztetett időpont - nincs sorbanállás

Várjuk azok jelentkezését, akik

hallókészülékkel élnek, és minimum 6 éve használják azt
vagy nem rendelkeznek ugyan hallókészülékkel mégis úgy érzik, a megfelelő
modell megtalálása minőségi változást hozna a mindennapjaikba

Mi várható jelentkezését követően?

  1. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  2. Megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, illetve a hallásvizsgálat helyét és idejét.
  3. A szakszerű hallásvizsgálatot és egyéni tanácsadást követően közösen kiválasztjuk és beállítjuk az Önnek legoptimálisabb hallókészüléket.
  4. A próbahordási megállapodás aláírása után megkezdheti a díjmentes próbahordást, és ezáltal az újfajta élmények gyűjtését.

Próbálja ki, milyen az élet Victofon hallókészülékkel!

Erre pedig hagyunk Önnek elegendő időt. Annak kiderítése, hogy a hallókészülék megfelel-e az Ön igényeinek, időigényes.
Érdemes sokféle élethelyzetben és környezetben viselnie azt — ezért van a próbahordás.
Hiszünk benne, hogy ez idő alatt minőségbeli változást fog tapasztalni!

*Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2023. november 30-ig tart. A hallókészülék tesztelésen minden 50 év feletti magyar állampolgár vehet részt, illetve azok az érdeklődők, akiknek nincs az elmúlt 6 évben vásárolt hallókészüléke. További információkról személyesen hallásvizsgálóinkban, a www.victofon.hu weboldalon, valamint a +36 30 516 8024 telefonszámon tájékozódhat. 

A kampányban nem vehet részt az:

  • akinek 6 éven belül van hallókészüléke,
  • és 50 év alatti.

A Victofon Kft. fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a próbahordásra kiadott hallókészülékért kauciót kérjen. A kaució mértéke nem haladhatja meg a NEAK árlista alapján a hallókészülék teljes árát. A hallókészülék megvásárlása esetén a kaució beleszámít a vételárba. A hallókészülék próbahordás utáni visszaadása esetén – amennyiben a hallókészülék nem sérült – a teljes kaució visszajár. Sérülés vagy elvesztés esetén a „Hallókészülék próbahordási megállapodás” megfelelő rendelkezései az irányadóak.

** A Victofon Kft. portfóliójában megtalálható hallókészülékek tesztelésére abban az esetben van lehetőség, ha az ingyenes hallásvizsgálatot követően a hallásvizsgálat eredménye azt mutatja, hogy az érdeklődő hallássérült. Ezt követően lehetséges az audiológus által ajánlott hallókészülék 15 napos tesztelésére.