A hallás szakértője

Cheer 40 CIC PW

Apró, mégis nélkülözhetetlen Cheer 40 CIC PW hallókészülék, mely visszaadja a rég elvesztett hangokat!

Cheer 40 CIC PW hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Árkategória: standard
  • Hallókészülék típus: mélyhallójárati
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Cheer 40 CIC PW hallókészülék?

Egyedileg az Ön igényeire szabva!

Minden ember teljesen egyedülálló. Ahogy az ujjlenyomatunk, úgy a fülünk is egyedi. Ennek megfelelően testre szabott megoldásra van szüksége akkor is, ha a rég elvesztett hangokat szeretné újra visszakapni. A Cheer 40 CIC PW hallókészülék egyedi igényeire szabva szinte láthatatlanul bújik meg a hallójáratában és segíti Önt a mindennapok során.

Vezeték nélküli kapcsolat - javuló beszédértés

A Cheer 40 CIC PW hallókészülékek vezeték nélküli kapcsolatuknak és a binaurális funkciójuknak köszönhetően képesek kommunikálni egymással. Ennek az információcserének hála a két fülén lévő hallókészüléket nem kell többé külön-külön kezelnie. Az egyik oldalon beérkező hangokat a rendszer kiváló minőségben, valós időben, vezeték nélkül továbbítja a másik készüléknek. Ha két készüléket visel nemcsak a hangforrás irányából jövő oldalon hallja a beszédhangot, hanem mindkét készülékben. Ennek hála javul a beszédértés a kihívást jelentő, zajosabb környezetben is.

Számtalan kiegészítő, melyek a mindennapjait könnyítik meg

A Cheer 40 CIC PW hallókészülék számtalan vezetéknélküli kiegészítővel rendelkezik, melyek megkönnyítik az eszköz mindennapos használatát. Így többek között a jobb hallásélményért használhat a hallókészülékéhez távirányítót, mellyel könnyedén vezérelheti a készülékéket akár 1 méteres távolságból is. Ezen kívül összepárosíthatja olyan eszközökkel, amiknek a segítségével hallókészülékén keresztül tökéletes minőségben telefonálhat, televíziót nézhet vagy zenét hallgathat.

Nincs többé sípoló hang!

Az adaptív visszacsatolás a hallókészüléket viselők egyik legnagyobb problémájára, a sípolásra nyújt megoldást. A funkciónak hála elfelejtheti a kellemetlen, sípoló hangokat. A rendszer folyamatosan figyeli és tereli a hallókészülékbe bemenő jeleket és azelőtt megszünteti a sípolást, mielőtt az problémát okoznak. Ezzel biztosítja a jobb beszédértést és a megfelelő hallást a visszacsatolás veszélye nélkül.

A szél többé nem jelent kihívást

Sokak számára a szeles környezetben történő hallás az egyik legnagyobb kihívás, mellyel hallókészüléket viselőként szembesülniük kell. A Cheer 40 CIC PW egy szélzaj csökkentő funkcióval ellátott eszköz, mely csökkenti a szélzúgás okozta zajokat, így felhőtlenül élvezheti a szabadban töltött időt.

Bekapcsolás késleltetés

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a hallókészülék a bekapcsolást követően csak néhány másodperc múlva kezdjen el működni. Így elkerülheti a készülék behelyezése során a gerjedést vagy a sípolást. Ez a sajátosság

lehetővé teszi, hogy a készüléket elhelyezhesse a fülében mielőtt az elkezdené erősíteni a hangokat.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 10-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő termékek

Maradjon kapcsolatban a világgal!

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Cheer készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció

SoundLink
Váltson programot, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról.

Tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső