A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Fülmögötti hallókészülék

A fül mögötti hallókészülékek diszkréten bújnak meg a fülkagyló mögött. Rosszabb kézügyességű ügyfeleknek kifejezetten ajánlott típus, mely garantáltan kényelmesen kezelhető készülék és komfortos mindennapi viselet.

A fülmögötti hallókészülék mely esetekben javasolt?

  1. Amennyiben valamilyen fülbetegség vagy egyéb ok miatt a hallójárati nem javasolt.
  2. Ha könnyebben kezelhető hallókészüléket keres.
  3. Nyitott illesztékkel ellátott típusokat: enyhe - közepes fokú hallásveszteségre.
  4. Fülmögötti és hangszóró a fülben típusok: enyhe – súlyos fokú hallásveszteségre.

 

A fülmögötti hallókészülék típusok előnyei:

  1. természetesebb saját hang, nincs dugultság érzet;
  2. nagyon jó viselési komfort;
  3. nyitott illeszték esetén folyamatosan szellőző hallójárat;
  4. könnyebb kezelés, egyszerűbb tisztítás.

Nyitott illesztékkel ellátott típusokat már a szemüveget viselők is tudják hordani.
A fülmögötti hallókészülékek FM rendszerekkel és kiegészítőkkel összeköthetők.

Ezek a hallókészülék típusok diszkréten helyezkednek el a fül mögött. Fülmögötti hallókészülékeink igen széles választékban elérhetőek. Nyitott illesztékes változat legnagyobb előnye, hogy szabadon szellőzik a hallójárat és szemüvegesek is viselhetik. Új hallókészülék viselőknek a RITE változatot ajánljuk, amely már az első kipróbálás után komfortos érzetet nyújt használójának. A RITE típusnál a hangszóró a hallójáratban helyezkedik el és a rendkívül kisméretű készülék a fül mögé rejthető. Nyitott illesztékkel ellátott típusokat már a szemüveget viselők is tudják hordani. A fülmögötti hallókészülékek FM rendszerekkel és kiegészítőkkel összeköthetők.

Cégünk a digitális készülékeket gyártó és csúcstechnológiát alkalmazó Sonic cég hazai képviselője és kizárólagos forgalmazója. Mérnökeink a külföldi és magyar tapasztalatokra alapozva folyamatosan fejlesztik saját hazai gyártású hallókészülékeinket.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső

További hallókészülék típusok:

Hallójárati hallókészülék

A hallójáratban megbújó készülék észrevétlenül fogja szolgálni a tiszta beszédértést a mindennapok során. Teljesen egyedi kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a fülbe.

Ékszer hallókészülék

Egy csepp elegancia és a hallás öröme Önnek is jár! Egy csodás fülbevaló, mely láthatatlanná teszi a benne rejlő hallókészüléket. 

Tudjon meg többet a hallókészülékekről:

A hallókészülék kiválasztása

A hallásvizsgálatok elvégzése után kerül sor a megfelelő hallókészülék kiválasztására az audiológussal. Érdemes azonban tájékozódnia, hogy milyen jogok és kötelezettségek illetik meg és mire figyeljen a hallókészülék kiválasztása, megvásárlása során.

Hírek, érdekességek a hallókészülékekről

Tájékozódjon a legfrissebb hírekről a hallókészülékekkel kapcsolatban. Ne maradjon le az újdonságokról és fontos tudnivalókról.