A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Hallókészülék viselőknek

Már van hallókészüléke? Hozza ki belőle a maximumot! Hosszabb élettartam, komfortosabb használat a különböző kiegészítők segítségével.

HA KÉRDÉSE VAN HALLÓKÉSZÜLÉK VISELÉSSEL KAPCSOLATBAN A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY IDEJÉN, AZ ALÁBBI GOMBRA KATTINTVA OLVASHAT BŐVEBB INFORMÁCIÓT:

KORONAVíRUS INFORMÁCIÓK

Hallókészülék karbantartás, szerviz

Csakúgy, mint a szemüveg, a hallókészülék is igényel egy minimális karbantartást. Fontos szem előtt tartani milyen gyakorisággal kell tisztítani készülékünket, mely esetekben kell ellátogatni a hallásvizsgáló szalonba és mikor szorul szervizelésre.

Hallókészülék tisztítás

A hallókészülék tisztítását naponta végezze el, mindig asztal fölött, jó fényviszonyok mellett. Minden esetben az audiológustól kapott tisztító eszközöket használja. Mielőtt elkezdi a hallókészüléke tisztítását javasolt kezet mosni.

Elemek típusai és cseréje

Minden hallókészülék cink-levegő elemmel működik, de más és más típusra van szükség a működéséhez, más az élettartamuk. Fontos megtanulni, hogyan kell cserélni ezeket az elemeket és mire kell odafigyelni használata közben.

Kiegészítők, tartozékok

A hallókészülékek tökéletes működéséhez szükség van bizonyos kiegészítőkre a megfelelő karbantartáshoz és használathoz. Ismerkedjen meg ezekkel az eszközökkel és szerezze be nálunk!