A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Celebrate 80 P miniRITE

Legyen ismét aktív résztvevője a beszélgetéseknek a Celebrate 80 P miniRITE segítségével. Az apró, füle mögött megbújó készülék egyedülálló tudással bír.

Celebrate 80 P miniRITE hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Árkategória: magas
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Celebrate 80 P miniRITE hallókészülék?

Apró méret, modern kialakítás

A hangszóró a hallójáratban helyezkedik el RITE típusú hallókészülék esetén, melynek köszönhetően a rendkívül kis méretű készülék a fül mögé rejthető.

Letisztult és modern design jellemzi a legújabb trendeknek megfelelően, így a füle mögé lapulva észrevétlen társa lesz a mindennapokban.

Jól ismeri Önt!

Pár hét alatt megismeri Önt és szokásait így hamar megtanulja, hogy milyen helyeken és környezetben használja a készüléket, melyhez automatikusan alkalmazkodik. Nem kell bajlódni a programokkal és a beállításokkal, megteszi Ön helyett!

Természetes hangzás

Élje át a mindennapok szépségeit, és tegye hétköznapjait felejthetetlen élménnyé! A Celebrate hallókészülék különlegessé teszi az átlagosnak tűnő pillanatokat lágy hangzásvilágának köszönhetően. A hangszóró a hallójáratban helyezkedik el, melynek köszönhetően a hangokat természetesnek, a beszédet pedig tisztának hallja majd újra.

Minden meg van benne, ami egy jó beszélgetéshez kell!

Összegyűlt a család egy közös ebédre, a gyerekek jókedvűen, hangosan nevetve szaladgálnak, mindenki beszélget és Ön nem hallja lánya beszámolóját az új munkahelyéről? A Celebrate 80 P miniRITE hallókészülékkel többé nem jelent gondot egy hasonló szituáció.

Megőrzi a beszéd árnyalatnyi változásait a lágy és éles hangokat minden egyes szóban. Ezen apró részletek segítségével könnyebben megérti a különböző szavakat, a beszéd jobban érthetővé válik, így aktív részese lehet a társalgásnak.

Növelje a hangerőt zajos környezetben (zajos utca vagy étterem), hogy hallja párját ilyen szituációkban is? Egy gombnyomással „felhangosíthatja” partnerét.

Nincs több panasz a zavaró háttérzajok miatt

A Celebrate hallókészüléke modern technológiájának köszönhetően minden körülmények között a legjobb megoldás a tökéletes hallás érdekében:

  • A zsúfolt utcán már csak partnerére kell figyelnie, mivel a hangos tömeg zaját lecsökkenti, ezzel növelve a társalgások komfortérzetét és a beszéd tisztaságát.
  • A váratlan éles hangok, mint például az evőeszközök csörrenése vagy a kulcscsörgés sem zavarják többet
  • Többé az olyan zavaró hangok sem jelentenek gondot, mint a ventilátor vagy a hűtő búgása.

Kényelmes hallásélmény, bármerre is jár

Tökéletes hangzásélményt nyújtja bármilyen környezetben, hiszen készüléke automatikusan felismeri és alkalmazkodik az Ön által gyakran látogatott helyek és körülmények jellemzőihez. Így nem kell a beállításokkal bajlódnia, csak élvezni a tökéletes hallás élményét.

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel is. Rendszeresen használ okos telefont? Szeretné hívásait könnyedén intézni? Egyszerűen kezelni készülékét távirányítóval vagy egy applikáció segítségével? A televíziót összekapcsolni hallókészülékével és azon keresztül hallgatni? Akkor ezt Önnek találták ki! A kiegészítők között válogathat a különböző lehetőségek tárházában.

Hibrid adaptív iránymikrofon

Szeles környezetben nehéz érteni a partnerünk szavait, melyre kiváló megoldást nyújt a Celebrate 80 P miniRITE.

Egyedi technológiájú iránymikrofonjának köszönhetően még szélsőséges időben is kiváló beszédértést biztosít.

Teljes összhang készülékei között

Két hallókészüléke folyamatosan kommunikál egymással. A programváltás nyomógombbal és távirányító segítségével is történehet, melyet egyszerűen állíthat mindkét eszközön.

A különböző beállítási lehetőségeknek köszönhetően akár automatikusan alkalmazkodhat mindkét készüléke aktuális környezetéhez, külön beavatkozás nélkül.

Hallókészülék - elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, a könnyedebb kezelés érdekében.

Hallókészülék kiegészítő termékei

Maradjon kapcsolatban a világgal

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb eszközökkel. Használjon kiegészítőket Celebrate készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Applikáció hallókészülékhez

SoundLink alkalmazás

Váltson programot hallókészülékén, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról. Töltse le egyszerűen mobiltelefonjára a SoundLink alkalmazást.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső