A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Cheer 20 ITC

Kiváló társ a kellemes beszélgetésekhez! Ez a fülkagylóba helyezhető készülék remekül alkalmazkodik környezetéhez. Önt is elbűvöli a hangok tisztasága!

Cheer 20 ITC hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Árkategória: standard
  • Hallókészülék típus: Hallójárati
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Cheer 20 ITC hallókészülék?

A Cheer 20 ITC hallókészülék a fülkagylójában megbújva biztosít természetes hallásélményt. Diszkrét kialakításának köszönhetően úgy élvezheti a szeretteivel töltött időt, hogy közben a megjelenése miatt sem kell aggódnia. Legyen szó egy zajosabb étteremről vagy egy csendesebb helyen zajló baráti beszélgetésről, hallókészüléke mindig tökéletesen alkalmazkodni fog az adott szituációhoz.

A környezethez igazodva

A körülöttünk lévő hangok folyamatosan változnak, attól függően, hogy éppen hol vagyunk. A Cheer 20 ITC hallókészülékbe beépített automatikus helyzetfelismerő funkciónak hála, készüléke észrevétlenül kezeli a beérkező hangokat. A rendszer pillanatról pillanatra érzékeli a környezetet, és ahhoz igazodva módosítja a hallókészülék beállításait. Nem számít, hogy egy zajosabb étteremről, egy szelesebb helyen vagy egy csendesebb, zárt térben való beszélgetésről van szó, készüléke minden helyzethez megfelelően alkalmazkodik. Mindezt azért teszi, hogy a lehető legjobb beszédértést biztosítsa Önnek.

Önhöz igazítva

Az adatnaplózási funkciónak köszönhetően a hallókészülék megfigyeli és automatikusan megjegyzi az eszköz működési körülményeit. Így készüléke többek között rögzíti, hogy mennyi ideig volt bekapcsolva az eszközt és jellemzően milyen programokat használt. Az összegyűjtött adatokra támaszkodva audiológus kollégáink még pontosabb képet kaphatnak a mindennapi hallókészülék viselési szokásairól, aminek köszönhetően az egyedi igényeihez igazíthatják a készülékét.

Búcsúzzon el a sípolástól

A készülékben található adaptív visszacsatolás kezelő rendszert úgy tervezték, hogy az bármilyen környezetben felismerje, osztályozza és kiküszöbölje a sípolást és a zúgást. Így egy zsúfolt kávézótól kezdve egy csendesebb parkon át bárhol zavartalan hallásélményt tapasztalhat. A funkció jobb beszédértést és megfelelő hallást biztosít a visszacsatolás veszélye nélkül.

Kiemelkedő zajcsökkentés

A Cheer 20 ITC hallókészülékben található 4 különböző zajcsökkentő funkció együttes munkája garantálja a tökéletes hangzást. A készülék képes csökkenteni a:

  • digitális zajt
  • szélzajt
  • lágy/mikrofon zajt
  • beszédkiemelő zajt

Intelligens jelzőhangok

Hallókészüléke különböző hangok segítségével jelzi az eszközben lezajló változásokat. Ennek köszönhetően tudni fogja, hogy mikor merült le a hallókészülék eleme, hogy mikor váltott hangerőt vagy, hogy mikor érte el a hangerőszabályozó végállását. A jelzőhangoknak hála, mindig pontosan tudni fogja, hogy mi történik a hallókészülékével.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő termékek

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső