A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Cheer 20 nanoBTE

Tegye gazdagabbá az életét és szerezze vissza a természetes hangokat, ezzel a megbízható és páratlan hallásélményt biztosító hallókészülékkel!

Cheer 20 nanoBTE hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Árkategória: standard
  • Hallókészülék típus: Fülmögötti
  • Gyártó: Sonic

Miért jó választás a Cheer 20 nanoBTE hallókészülék

Tökéletes odafigyelés

A Cheer 20 nanoBTE hallókészülék használatával kényelmesebbé és élményekkel gazdagabbá teheti a mindennapokat. Ehhez járul hozzá a készülékben található iránymikrofon, mely az elölről érkező hangokat felerősíti, míg az Ön mögött lévő háttérzajokat lecsökkenti. Így tökéletesen tud fókuszálni a szemből érkező hangokra. Ennek köszönhetően javul a zajos környezetben való beszédértés.

Természetesebb hallásélmény

A hallókészülékben található binaurális funkció lehetővé teszi a két hallókészüléke közötti kitűnő összhangot. Így Önnek nem kell külön állítani a két hallókészüléket, a beállítások mindkét eszközre érvényesek lesznek. A funkciónak hála az egyik oldalon bemenő hangokat a készüléke kitűnő minőségben, valós időben továbbítja a másik fülébe. A binaurális hallásnak köszönhetően:

  • könnyebben beazonosíthatja, a hang forrását,
  • jobbá és részletgazdagabbá válik a beszédértése, valamint a beszéde,
  • zajos környezetben is jobban boldogul.

Az együttes munkának köszönhetően, ha az egyik készülék aktuális programját megváltoztatja, akkor a másik készülék is automatikusan átvált az új beállításra. Az együttműködésnek hála a lehető legjobb hallásélményt nyújtja ez a hallókészülék.

Környezetfelismerés magas fokon

A Cheer 20 nano BTE hallókészülékbe beépített automatikus helyzetfelismerő rendszer lehetővé teszi a zajos-csendes helyzetek váltakozásának gyors felismerését és kezelését. Ennek hála ugyan olyan jól fogja hallani beszélgetőpartnerét egy zsúfolt, zajos irodában, mint egy halk szobában.

Kimagasló por és vízállóság

Az IP57 minősítésnek megfelelően a Cheer 20 nanoBTE hallókészülék víz- és porálló. Ennek hála nem kell aggódnia, ha a hallókészüléke esőnek vagy izzasztó helyzeteknek lesz kitéve.

Könnyű kezelhetőség

A készülékhez használható távirányítónak hála nem kell attól tartania, hogy nem tudja megfelelően kezelni az eszközt a készüléken található apró gombokkal. A távirányító segítségével könnyedén válthat a hallókészülék programjai között vagy akár a hangerőt is állíthatja. Ez a nagyszerű funkció különböző jelzőhangokkal párosul, aminek hála mindig tudhatja, hogy hallókészüléke mit csinál. Az eszköz külön hanggal jelzi a hangerő állítását és annak végső állását, a bekapcsolást vagy az elem merülését.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Applikáció

SoundLink alkalmazás

Váltson programot, állítsa be a hangerőt, vagy váltson át egyik kiegészítő eszközről a másikra, mindezt iPhone vagy Android okostelefonjáról.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.