A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Ready 461 DRW

Hiánypótló hallókészülék, amely társa lesz a mindennapok során.

Victofon Ready 461 DRW hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Árkategória: prémium
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Gyártó: Interton

Miért jó választás a Ready 461 DRW fülmögötti hallókészülék?

Könnyen kezelhető készülék, amely minden modern technológiai elvárásnak megfelel. Egy könnyen kezelhető, minőségi hallókészülék, jó hangzással. Kell ennél több?

Tinnitus kezelés

Természetesen kell! A fülzúgás kezelő program célzottan, egyéni igényekre szabott megoldást nyújt egy olyan problémával szemben, így megszűntetve egy kellemetlen problémát, amely eddig mindennapjai része volt. Töltse le a tinnitus kezelő applikációt, így könnyedén állíthatja a fülzúgás kezelő programot.

Újra hallhatja kedvenc hangjait

A halláscsökkenés gyakran a magas hangok tartományát érinti először, ezek a hangok tűnnek el először az ügyfeleink életéből. Az Interton Ready hallókészülékek frekvencia áthelyező funkciójának köszönhetően újra élvezheti a magas hangokat is.

Ellenálló külső

A modern technológiával felszerelt belsőt egy ellenálló nanobevonat védi, amely védelmet biztosít izzadással és porral szemben.

Összpontosítson a fontos dolgokra

Szeretne a beszédre fókuszálni a zavaró tényezők kizárásával? Az adaptív zajkezelés pontosan ezt teszi lehetővé. Étteremben, vagy tömegközlekedésen beszélgető partnerére fókuszál hallókészüléke, miközben a környezeti zajokat lecsökkenti.

Fókuszál a beszédre, kizárja a zajt

Egy hirtelen tányér csörömpölés, vagy váratlanul becsapódó ajtó? Nem kell tartania a kellemetlen hangoktól. A hirtelen, impulzív zajokat csökkenti a hallókészülék.

Visszacsatolás kezelés: nincs többé zavaró sípolás

Már nem kell tartani a sípoló hallókészülékektől! A visszacsatolás kezelésnek köszönhetően már minden Interton Ready termék biztosítja a tökéletes hallást a hallókészülék viselés minden pillanatában.

Távirányítóval programozható, állítható a hangerő

Nem kell aggódni a hallókészülékén található kisméretű nyomógombok használata miatt, hiszen távirányító segítségével is programozható a készülék, illetve a hangerő is szabályozható ennek segítségével.

Ready 461 DRW hallókészülék - elem és kiegészítői

A készülékhez 312-es méretű Rayovac elem szükséges.

Ready 461 DRW hallókészülék kiegészítő termékei

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Ready készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

TV streamer

Kristálytiszta hangot kaphat közvetlenül a TV-ből, sztereó készülékről, vagy a számítógépről a hallókészülékre.

Multi mic

A Multi mic lehetővé teszi, hogy több résztvevőt is halljon hallókészülékén keresztül. Családi összejövetelek és üzleti találkozók alkalmával kitűnő választás. Kompatibilis az FM-rendszerrel és telefontekerccsel.

Phone clip

A beszélgetéseket és a zenét közvetlenül közvetítheti a hallókészülékekre egy Bluetooth-al rendelkező okostelefonról.

Phone clip csupán Android telefonoknál szükséges, az iPhone-ok esetében nem kell külön kiegésztő a telefonáláshoz, zenehallgatáshoz, itt közvetlen a kapcsolat. 

Remote control

Használhatja a hangerőszabályzásra és programváltásra, valamint egyéb streaming eszközök, például a TV-streamer, a multi mic és a micro mic egyszerű vezérlésére.

Applikáció hallókészülékhez

Töltse le a magyar nyelvű Interton Sound applikációt

  • Segítségével egyszerűen állíthatja a hangerőt
  • Könnyedén válthat programot, ami igazodik aktuális élethelyzetéhez
  • Állítsa be előre a rendszeresen használt programokat és igazítsa pillanatok alatt aktuális halláskörnyezetéhez
  • Használja a „Hallókészülék-keresőt” a hallókészülékek megkereséséhez, ha azokat nem találja. Nem lenne nagyszerű, ha a lakáskulcson, a slusszkulcson, vagy a távirányítón is lenne ilyen program?

Hallókészülék tisztító és szárító eszközei

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

Ready 461 DRW hallókészülék letölthető dokumentumok

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső