A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Ready 470 DW

Ergonomikus kialakítás, kényelmes illeszkedés, egésznapos kényelem, tökéletes hallás.

Ready 470 DW hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Árkategória: magas
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Gyártó: Interton

Miért jó választás a Ready 470 DW?

Fejlett zajkezelés segíti a mindennapi kommunikációban

Az új generációs technológiának köszönhetően készüléke már szélesebb skálán kezeli a zajt. Ráadásul a két fülön lévő hallókészülék kommunikál egymással, így garantálja, hogy biztosan a beszédre tudjon fókuszálni.

Az új Interton készülékek az adaptív zajcsökkenés funkciónak hála háttérbe szorítják a felesleges zajokat és csak a beszélgetésre fókuszál, így legyen szó egy kávéházi beszélgetésről, vagy tömegközlekedésen folytatott csevejről a Ready hallókészülékekkel zavartalanul beszélgethet.

Vezeték nélküli funkciók

Váltson a különböző programok és beállítások között egyszerűen, mobiltelefonján, a letölthető, magyar nyelvű applikáció segítségével.

Vezeték nélküli funkciók

A két fülön lévő hallókészülék kommunikál egymással, ezzel még hatékonyabbá válik a különböző halláskörülményekhez való igazodás.

Impulzus zajkezelés

A váratlan, éles hangokat tompítja hallókészüléke, így zavartalanul élvezheti a tökéletes hallás örömét.

Szélzaj csökkentés

Szeles időben is biztosítja a megfelelő hallást hallókészüléke, így garantáltan nem fog lemaradni semmilyen lényeges információról.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét. 

Hallókészülék kiegészítő termékek

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Ready készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

TV streamer

Kristálytiszta hangot kaphat közvetlenül a TV-ből, sztereó készülékről, vagy a számítógépről a hallókészülékre.

Multi mic

A Multi mic lehetővé teszi, hogy több résztvevőt is halljon hallókészülékén keresztül. Családi összejövetelek és üzleti találkozók alkalmával kitűnő választás. Kompatibilis az FM-rendszerrel és telefontekerccsel.

Phone clip

A beszélgetéseket és a zenét közvetlenül közvetítheti a hallókészülékekre egy Bluetooth-al rendelkező okostelefonról. Phone clip csupán Android telefonoknál szükséges, az iPhone-ok esetében nem kell külön kiegésztő a telefonáláshoz, zenehallgatáshoz, itt közvetlen a kapcsolat.

Remote control

Használhatja a hangerőszabályzásra és programváltásra, valamint egyéb streaming eszközök, például a TV-streamer, a multi mic és a micro mic egyszerű vezérlésére.

Applikáció

Interton Sound app

Töltse le a magyar nyelvű Interton Sound applikációt

  • Segítségével egyszerűen állíthatja a hangerőt
  • Könnyedén válthat programot, ami igazodik aktuális élethelyzetéhez
  • Állítsa be előre a rendszeresen használt programokat és igazítsa pillanatok alatt aktuális halláskörnyezetéhez
  • Használja a „Hallókészülék-keresőt” a hallókészülékek megkereséséhez, ha azokat nem találja. Nem lenne nagyszerű, ha a lakáskulcson, a slusszkulcson, vagy a távirányítón is lenne ilyen program?

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.