A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Ready 470 DWT

Egyszerűen okos! Könnyen kezelhető hallókészülék, amely ellenálló külsővel és modern belsővel áll a hallás szolgálatában!

Ready 470 DWT hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Árkategória: standard
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Gyártó: Interton

Miért jó választása 470 DWT fülmögötti hallókészülék?

Az új Ready hallókészüléket a való életre tervezték.

Könnyen kezelhető, minőségi hallókészülék, jó hangzással. Ismerje meg az Interton Ready készülékeket, amelyek kielégítenek minden modern technikai igényt, ráadásul könnyen kezelhetőségének köszönhetően valóban társa lesz a tökéletes hallásban minden nap!

Megszűnteti a kellemetlen fülzúgást

Állandó fülzúgás gyötri? Szabaduljon meg tőle a tinnitus kezelő program segítségével. Töltse le az applikációt, hogy bármikor be tudja állítani és szabályozhassa a programot.

Frekvencia áthelyezés

A halláscsökkenés sokszor a magas hangokat érinti először, így általában ezek a hangok tűnnek el a leghamarabb ügyfeleink életéből. A frekvencia áthelyezés tartomány funkciónak köszönhetően újra visszatérhetnek a már rég elvesztettnek hitt kedves hangok az életébe.

Védelem hallókészülékének

A nanobevonat lehetővé teszi, hogy készüléke védelmet élvezzen a porral és az izzadsággal szemben.

Adaptív zajkezelés

Hallókészüléke segítségére van akkor is, amikor a zavaró háttérzaj alatt nem tudna beszélgetni partnerével. A hallókészüléke a lényegre, azaz a beszédre fókuszál, a zavaró zajokat lehalkítja.

Visszacsatolás kezelés

Nem kell tartania a zavaró sípolástól, hallókészüléke a visszacsatolás kezelésnek köszönhetően mindig tökéletes hallást biztosít.

Távirányítóval programozható, állítható a hangerő

Könnyedén válthat a különböző programok között és a hangerőt is szabályozhatja a távirányító segítségével. Szereti használni a modern kor vívmányait? Töltse le a magyar nyelven is elérhető applikációt mobiljára és váltson telefonja segítségével a programok között.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét. 

Hallókészülék kiegészítő termékek

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Ready készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

TV streamer

Kristálytiszta hangot kaphat közvetlenül a TV-ből, sztereó készülékről, vagy a számítógépről a hallókészülékre.

Multi mic

A Multi mic lehetővé teszi, hogy több résztvevőt is halljon hallókészülékén keresztül. Családi összejövetelek és üzleti találkozók alkalmával kitűnő választás. Kompatibilis az FM-rendszerrel és telefontekerccsel.

Phone clip

A beszélgetéseket és a zenét közvetlenül közvetítheti a hallókészülékekre egy Bluetooth-al rendelkező okostelefonról.

Phone clip csupán Android telefonoknál szükséges, az iPhone-ok esetében nem kell külön kiegésztő a telefonáláshoz, zenehallgatáshoz, itt közvetlen a kapcsolat.

Remote control

Használhatja a hangerőszabályzásra és programváltásra, valamint egyéb streaming eszközök, például a TV-streamer, a multi mic és a micro mic egyszerű vezérlésére.

Applikáció

Töltse le a magyar nyelvű Interton Sound applikációt

  • Segítségével egyszerűen állíthatja a hangerőt
  • Könnyedén válthat programot, ami igazodik aktuális élethelyzetéhez
  • Állítsa be előre a rendszeresen használt programokat és igazítsa pillanatok alatt aktuális halláskörnyezetéhez
  • Használja a „Hallókészülék-keresőt” a hallókészülékek megkereséséhez, ha azokat nem találja. Nem lenne nagyszerű, ha a lakáskulcson, a slusszkulcson, vagy a távirányítón is lenne ilyen program?

Tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

Victofon Ready 470 DWT hallókészülék letölthető dokumentumai:

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső