A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Victofon Ready 270 DW

Élje át a mindennapok szépségeit, és tegye hétköznapjait felejthetetlen élménnyé!

Victofon Ready 270 DW hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: nagyfokú-súlyos
  • Árkategória: standard
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Gyártó: Interton

Miért jó választás a Ready 270 DW hallókészülék?

Hallókészülékkel az értékes pillanatokért

A Ready 270 DW hallókészülék használatával újra átélheti azokat a pillanatokat, melyek értékessé teszik a mindennapokat. Ez a készülék minden olyan tudással rendelkezik, mely ahhoz kell, hogy halláscsökkenését hatékonyan kezelni tudja. Nincsenek felesleges funkciók, csak a tökéletes hallás élménye.

Beszélgessen korlátok nélkül

A hallókészülék adaptív iránymikrofonja zajos környezetben is folyamatosan a beszéd hangjának a kiemelésére fókuszál úgy, hogy közben a háttérzajt csökkenti. Ennek köszönhetően javul a beszéd megértése.

Tudta, hogy a hallásvesztés során először a magas hangokat veszítjük el, súlyos hallásvesztés esetén pedig ezeket a hangokat halljuk legkevésbé? A készülékben található frekvencia áthelyező funkciónak köszönhetően ez már nem lehet probléma! Ennek a beállításnak hála hallókészüléke áthelyezi a magas hangokat egy olyan mélyebb hallássávba, ahol ismét megfelelően hallhatja a hangokat.

A fülzúgás már a múlté

Fülzúgás nehezíti meg a mindennapjait? A Ready 270 DW hallókészülék nem csak a hallás örömét adja vissza, de ebben is a segítségére lehet. A választható tinnitus kezelő funkció segíthet Önnek a fülzúgásával kapcsolatos panaszai enyhítésében

Teljes védelem

A Ready 270 DW hallókészülék egy különleges IP58-as védelemmel rendelkezik, melynek köszönhetően többé nem kell tartania a por és izzadság okozta meghibásodásoktól.

Egyszerű használhatóság

A készüléken található programváltó és hangerő szabályozó gomb könnyű, kényelmes és egyszerű kezelhetőséget biztosít.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 13-as méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő terméke

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Ready készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Remote control 2.

Használhatja a hangerőszabályzásra és programváltásra, valamint egyéb streaming

eszközök, például a TV-streamer, a multi mic és a micro mic egyszerű vezérlésére.

Applikáció

Interton Sound app

 

Töltse le a magyar nyelvű Interton Sound applikációt

  • Segítségével egyszerűen állíthatja a hangerőt
  • Könnyedén válthat programot, ami igazodik aktuális élethelyzetéhez
  • Állítsa be előre a rendszeresen használt programokat és igazítsa pillanatok alatt aktuális halláskörnyezetéhez
  • Használja a „Hallókészülék-keresőt” a hallókészülékek megkereséséhez, ha azokat nem találja. Nem lenne nagyszerű, ha a lakáskulcson, a slusszkulcson, vagy a távirányítón is lenne ilyen program?

 

*Apple iPhone készülékeknél elérhető applikáció.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső