A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Híreink

Minden, ami hallás! Tájékozódjon a hallás szakértőjétől. Tudja meg a legfrissebb információkat a hallással és hallásjavítással kapcsolatban. Iratkozzon fel hírlevelünkre, és elküldjük Önnek a legfrissebb cikkeinket.

Tekintse meg kiemelt témáinkat

Hallás hírek
Hallókészülék hírek
Hallásjavító implantátum hírek

Hallás

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallás világából. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallókészülékek

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallókészülékekről. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

Hallásjavító implantátum

Tájékozódjon a legfrissebb információkról a hallásjavító implantátumokról. Iratkozzon fel hírlevelünkre és elküldjük Önnek a legújabb cikkeinket.

A zajszennyezés veszélyei ott lapulnak a legtöbb nyári rendezvényen

A zajszennyezés veszélyei ott lapulnak a legtöbb nyári rendezvényen

Az emberi hallás rendkívül érzékeny és bonyolult, amely számos különböző mechanizmust alkalmaz a hangok érzékelésére és értelmezésére.
tovább
Miért rosszabb éjszaka a fülzúgás és hogyan csillapítható?

Miért rosszabb éjszaka a fülzúgás és hogyan csillapítható?

Az éjjeli fülzúgást számos tényező befolyásolja, ám több praktika is alkalmazható a jelenség enyhítésére. A fülzúgás, más néven tinnitus, a fülben hallható, szaggatott vagy folyamatos hangok érzete, melyek jellemzően éjszaka erősebben jelentkeznek. Ennek hátterében több tényező áll. A csöndesebb környezetben a fülzúgás gyakran intenzívebbé válik, mivel kevesebb külső zaj vonja el a figyelmet a jelenségről.
tovább
4 hétköznapi tipp, ami a hallásnak is jót tesz

4 hétköznapi tipp, ami a hallásnak is jót tesz

Akár kezdődő vagy régóta fennálló halláscsökkenése van, akár nem, érdemes oda figyelnie hallására. Néhány egyszerű hétköznapi praktika pozitív hatással lehet hallására és a hallással összefüggő egyéb kellemetlenségek ellen is kiválóak, mint például a fülzúgás.
tovább