A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Milyen gyakorisággal érdemes ellenőriztetni a hallókészüléket?

A hallás fokozatos romlása gyakran észrevétlenül történik, ezért rendkívül fontos figyelni a hallásvesztés jeleit. Amennyiben bármilyen változást tapasztal hallásában, azonnal keresse fel audiológusát. A megfelelő vizsgálatok elvégzése után szakembereink megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb megoldást, így megelőzhető a további hallásromlás és újra hallhatja a fontos hangokat.
Milyen gyakorisággal érdemes ellenőriztetni a hallókészüléket?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

A hallókészülékek viselése során alapvető fontosságú, hogy a készülékek megfelelően működjenek, és maximálisan megfeleljenek az Ön egyéni igényeinek. Ezáltal jelentősen javulhat életminősége. Azonban még a legkorszerűbb hallókészülékek sem nyújtanak optimális teljesítményt, ha nincsenek megfelelően hangolva. Ezért kiemelten fontos, hogy audiológusaink segítségével rendszeresen ellenőriztesse és finomhangoltassa készülékét.

Jelentkezzen most ingyenes, kötelezettség nélküli hallásszűrésre!

Vegyen részt teljeskörű és ingyenes hallásvizsgálatunkon, töltse ki rövid űrlapunkat és jelentkezzen most!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

 

Az ellenőrzés fontossága és gyakorisága

  • Első évi ellenőrzések:

A hallókészülékek első évében javasolt felkeresni hallásközpontunkat a készülék hangolására. Ez az időszak kulcsfontosságú a hallókészülék optimális működésének beállítása szempontjából. Az ellenőrzések során finomhangoljuk a készüléket, hogy a legjobb hallásélményt biztosíthassuk Önnek. Az ellenőrzések elhanyagolása nemcsak a készülék hatékonyságát csökkentheti, hanem potenciális problémákat is okozhat.

  • Rendszeres hangolás egy év után

Az első év elteltével is elengedhetetlen a hallókészülék rendszeres ellenőrzése. Ekkor már bizonyosan megtörtént a készülék optimális finomhangolása, azonban idővel szükség lehet további beállításokra is. Javasoljuk, hogy bármilyen kérdés vagy probléma esetén nyugodtan forduljon hozzánk.

  • A hallás romlásának felismerése

A hallás fokozatos romlása gyakran észrevétlenül történik, ezért rendkívül fontos figyelni a hallásvesztés jeleit. Amennyiben bármilyen változást tapasztal hallásában, azonnal keresse fel audiológusát. A megfelelő vizsgálatok elvégzése után szakembereink megtalálják az Ön számára legmegfelelőbb megoldást, így megelőzhető a további hallásromlás.

Hallásklinikáinkban naprakész, magasan képzett audiológusok várják, hogy segítsenek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb hallókészüléket és kiegészítőket. Széles választékkal rendelkezünk csúcstechnológiás hallókészülékekből, és számos elengedhetetlen kiegészítőt is talál webshopunkban és audiológiáinkon. Emellett 15 napos próbahordási lehetőséget kínálunk, mely során elkötelezettség nélkül tesztelheti a legmodernebb készülékeket saját környezetében.