Vegyen részt teljeskörű és ingyenes hallásvizsgálatunkon és egy limitált kiadású neszeszerrel lepjük meg! Az akció nem tart sokáig! Töltse ki rövid űrlapunkat és jelentkezzen most!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

A Victofon nyáron is ingyenes hallásvizsgálattal várja Önt megoldást kínálva egyedi hallásproblémájára. Audiológusaink szakértő tanácsokkal látják el, mialatt hallásának javításán dolgoznak. A teljeskörű hallásvizsgálat és tanácsadás mellett most a nyári pezsgésben egy ajándékkal is meglepjük Önt, egy limitált kiadású neszesszerrel tesszük praktikusabbá a napjait.

A valóban tartós használatot biztosító prémium pamut anyagból készült, Fairtrade logóval ellátott, magas minőségű ajándék neszeszer nem csak otthoni használatra ideális, hanem a nyaralás során sem fogja Önt cserben hagyni. A neszeszer limitált kiadású darab, így csak ennek az egyedi és kihagyhatatlan akciónak a keretében lehet az Öné.

Ne habozzon tovább jelentkezzen 2024. augusztus 31-ig és jöjjön el ingyenes hallásvizsgálatunkra, ahol bezsebelheti az ajándék nesszeszert nyári akciónk keretében! Kattintson a jelentkezés gombra, és csípje fülön a hangokat!

Bízza magát szakértő audiológusainkra!

A nyár nem csupán a kellemes időjárást és az izgalmas kikapcsolódást hozza magával, hanem a hangok sokszínű világát is. Ám az idilli élményeket megtörheti hallásproblémája, mely beárnyékolhatja az együtt töltött pillanatokat.

A Victofonnál kényelmes és modern környezetben, sorban állás nélkül, kiváló audiológusainkkal karöltve élvezheti ingyenes hallásvizsgálatunk minden előnyét. Hallásspecialistáink fél óra alatt feltérképezik érzékszerve állapotát és egyedi megoldást kínálnak hallásproblémájának orvoslására.

Törődjön hallása egészségével! Halláscsökkenése megfosztja Önt a mindennapi élményektől, de rendszeres hallásvizsgálattal tehet ez ellen! Jöjjön el díjmentes és teljeskörű hallásvizsgálatunkra, ahol most egyedi akciónk keretében egy ajándékkal is meglepjük! A prémium pamut anyagból készült ajándék neszeszert garantáltan nem hagyja cserben az idei, kalandokkal teli nyáron. 

Ne hagyja ki az idei nyár igazi slágerét, a limitált kiadású, egyedi neszeszerünket, melyet az ingyenes hallásvizsgálat mellé adunk ajándékba Önnek.

Csapjon le kivételes akciónkra most, jelentkezzen!

Élvezze a nyár hangjait és hűsöljön a víz mellett - hallókészülékkel is!

Ahogy beköszönt a nyár, és közeledik a várva várt nyaralás ideje, a halláscsökkenéstől való félelem egyre nagyobb hangsúlyt kap. A víz csobogása, a madarak éneke és az unokák nevetése mind olyan hangok, amelyek emlékezetessé teszik a nyarat. 

Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a jó hallás elengedhetetlen ahhoz, hogy ezeket a pillanatokat teljes mértékben élvezhesse.

Nem kell lemondania a nyaralásról akkor sem, ha hallókészüléket visel, mivel legmodernebb hallókészülékeinknek már a csapadék sem jelent akadályt IP 68-as** védelmüknek köszönhetően. A kicsi, strapabíró, nedvességálló hallókészülékek minden kihívással szembenéznek.

Ingyenes hallásvizsgálatunkat követően most Ön is kipróbálhatja a nyári forgatagban ezeket a kiváló eszközöket. Tegye meg az első lépést és jelentkezzen hallásvizsgálatunkra most, hogy minél hamarabb a kezében tarthassa ezt az apró, de annál erősebb nedvességálló hallókészüléket.

Jelentkezzen most díjmentes hallásvizsgálatunkra és próbálja ki legmodernebb eszközeink egyikét! 

Tegye a nyarat még élvezetesebbé, gondoskodjon az egészségéről és élvezze a nyári hangokat teljes pompájukban! Ne hagyja ki az ingyenes hallásvizsgálatot, ami mellé most nyári akciónk keretében egy ajándék is jár! 

*Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2024. augusztus 31-ig tart. A neszesszerre azok az érdeklődök jogosultak, akik sikeresen részt vesznek hallásvizsgálaton a Victofon Kft. valamely hallásvizsgálójában, 50 év felettiek, nincs 6 éven belül vásárolt hallókészülékük és az elmúlt 1 évben nem vettek részt hallásvizsgálaton. A feltételeknek megfelelő érdeklődők a neszesszert a hallásvizsgálatot követően kapják meg. 1 személy csak 1 neszesszerre jogsult, a hallásvizsgálatok számától függetlenül. További információkról az akció kapcsán személyesen hallásvizsgálóinkban, a www.victofon.hu weboldalon, valamint a +36 30 516 8024-es telefonszámon érdeklődhet.

Az ajándék neszeszer tulajdonságai a következők: 

  • Anyagvastagság: 180 gramm
  • Mérete: 24x6x17

** A Victofon Kft. kínálatában IP védett hallókészülékek találhatóak, melyek nedvesség és por állóak. További részletekért látogasson el a www.victofon.hu weboldalra vagy tájékozódjon a +36 30 516 8024-es telefonszámon. 

A Victofon Kft. fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a próbahordásra kiadott hallókészülékért kauciót kérjen. A kaució mértéke nem haladhatja meg a NEAK árlista alapján a hallókészülék teljes árát. A hallókészülék megvásárlása esetén a kaució beleszámít a vételárba. A hallókészülék próbahordás utáni visszaadása esetén – amennyiben a hallókészülék nem sérült – a teljes kaució visszajár. Sérülés vagy elvesztés esetén a „Hallókészülék próbahordási megállapodás” megfelelő rendelkezései az irányadóak.