A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Miért a Victofon?

A Victofon küldetése

A Victofon Kft. már közel 30 éves szakmai tapasztalattal és a legmodernebb technológiák ismeretével áll az ügyfelek rendelkezésére. Eddigi pályafutásunk során mindig az emberek igényeit tartottuk szem előtt. Szeretnénk, hogy minden hallássérülthöz eljussanak a Victofon által kínált megoldások.

Számunkra fontos, hogy a hallókészülék segítség legyen az ügyfeleink számára. Mi nem csak az eszközt adjuk a hallássérülteknek, mindez professzionális ellátással párosul.

Ennek azért látjuk szükségét, hogy mindig bizalommal fordulhassanak hozzánk az érdeklődők és érezzék számíthatnak ránk, ha problémájuk van és segítségre van szükségük.

Lépést tartunk a modern világ és a nemzetközi piac folyamatos változásaival és trendjeivel. Mindig arra fektetjük a hangsúlyt a fejlesztések során, hogy tudásunkkal értéket teremtsünk az érintetteknek.

Nem csak műszaki területen elengedhetetlen az állandó fejlődés, hanem munkatársaink szempontjából is lényegesnek tartjuk a haladást. Így a legfrissebb tudással felvértezve tudnak egyre jobb és jobb hallásjavulást elérni. Pontos információval és segítséggel tudják ellátni az érdeklődőket a legújabb készülékek esetén is.

Fontos számunkra, hogy a hallássérülteket bevonjuk a halló társadalomba egy apró eszköz segítségével. A hallókészülékek személyre szabott, az egyedi igényekhez és sajátosságokhoz igazodó érzékelést biztosítanak az ügyfeleknek.

Bármely korosztály bizalommal fordulhat hozzánk. Minden életkori sajátosságra jellemző tünet, és bármely hallásvesztés típus kezelése biztosított hálózatunkon keresztül. Munkatársainkhoz bármikor fordulhatnak hallásvesztés, fülzúgás, vagy egyéb tünet fennállásakor.

Egy olyan felelős cég vagyunk és kívánunk lenni a jövőben is, amelynek szakértelmét és szolgáltatásait bátran merik keresni a hallásgondozásra szoruló, vagy hallásvédelemre törekvő érdeklődők.

Tanúsítványok

A Victofon Kft. vezetősége elkötelezett a vonatkozó jogszabályi követelmények teljesítése mellett és különösen nagy figyelmet fordít az orvostechnikai eszközökre vonatkozó (EU) 2017/745 rendelet követelményeinek teljesítésére. A minőségirányítási rendszerünket az EN ISO 13485:2016+A11:2022, a 2017/745 EU rendelet 10. cikk (9) bekezdés követelméyeinek megfelelően működtetjük, eredményességét fenntartjuk, illetve folyamatosan fejlesztjük.