Segítsen másokon és zsebelje be az ezért járó jutalmat!

Segítsen másokon és zsebelje be az ezért járó jutalmat!

Legyen Ön is a Hallás Nagykövete és segítsen másoknak visszakapni a hallás örömét. Mi pedig megjutalmazzuk mindkettőjüket.

Ajánlja figyelmükbe díjmentes hallásvizsgálatunkat, és mi ajándékkártyával lepjük meg Önt és az Ajánlottját is!

Ajánlásával mindenki nyer!

Szerettei díjmentesen ellenőriztethetik hallásukat, ráadásul Önt és az Ajánlottját is meglepjük fejenként egy 1.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal.

Egyszerű, mint az egyszer egy!

Töltse ki lenti űrlapunkat! A kitöltést követően Önnek nincs más dolga, mint hogy hátradőlve várja kollégáink telefonhívását.

Jelentkezés után a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük a hallásvizsgálatot.

Hallásvizsgálatot követően Önnek és az ajánlott személynek is egyenként 1x1.000 Ft értékű ajándékkártyát küldünk postai úton, így köszönve meg a Hallásnagykövet programban való részvételüket.

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapokat!

Adja meg az ajánlott adatait!
Adja meg az Ön adatait!
A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező
Személy

Ki lehet Ajánló és Ajánlott?

Ajánló

lehet, ha Ön már betöltötte a 18. életévét és az ajánlása útján egy másik természetes személy (Ajánlott) részt vesz ingyenes hallásvizsgálatunkon.

Ajánlott

 az a természetes személy lehet, aki 50 év feletti, jelenleg nem a Victofon Kft. ügyfele, valamint az ajánlás következtében érvényesen kitöltött űrlapot visszajuttatta hozzánk.

Gyakran ismételt kérdések

Mikor sikeres az ajánlás?

Az ajánlást csak pontosan kitöltött és valós adatokkal fogadjuk el. Az ajánlás akkor sikeres, ha a Nagykövet ügyfél program keretein belül az ajánlott személy nem volt korábban a Victofon Kft. ügyfele és az ajánlott részt vesz egy ingyenes hallásvizsgálaton, amely az ajánlást követő 3 hónapon belül megtörténik.

 

Milyen jutalmat kap az ajánlott és az ajánló?

 Amennyiben a Nagykövet ügyfél program keretében az ajánlott részt vesz egy ingyenes hallásvizsgálaton, az ajánlott és az ajánló is kap egy 1.000 Ft-os (országos hálózattal rendelkező drogéria) ajándékkártyát.
Az ajándékot a sikeres halásvizsgálatot követően, 14 munkanapon belül postai úton kapja meg a megadott levelezési címre. Az ajándékra az ajánlott és az ajánló is csak a sikeres ajánlás feltételeinek meglétét követően jogosult.

Adatkezelés
A programban való jelentkezéssel az Ajánló és az Ajánlott is elfogadja a Victofon Kft. adatkezelési szabályzatát. A jelentkező (Ajánló vagy Ajánlott) nyilatkozik arról, hogy a másik felet (Ajánlót vagy Ajánlottat) tájékoztatja, illetve biztosítja arról, hogy a Victofon Kft. személyes adatait kizárólag a célzott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges módon és mértékben használja fel, személyes adatokat nem rendszerez és nem dolgoz fel, más részére nem teszi hozzáférhetővé.