NE FÉLJEN MEGMUTATNI! 

Legyen része közösségünknek, és mutasson példát az elfogadásban – viselje büszkén hallókészülékét!

 

A változás most kezdődik! Jelentkezzen még ma és próbálja ki modern készülékeink egyikét!

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Egységben az erő!

Az elfogadás többet jelent egyszerű toleranciánál. Miközben elismerjük és tiszteljük a másikat, támogatjuk is a hallásrehabilitációhoz vezető útján. Közösségünk minden tagja értékes és minden egyes történet gazdagítja azt. Az elfogadás kultúrájának megteremtése lehetővé teszi, hogy mindenki teljes mértékben kibontakoztassa képességeit és bátran vállalja egyediségét hallókészülékével is.

Dolgozzon együtt velünk azon, hogy lebontsuk a társadalmi korlátokat, és olyan világot teremtsünk, ahol a hallásvesztés nem jelent akadályt a teljes élet megélésében.

Csatlakozzon hozzánk, hogy együtt erősebbé válva segítsünk mindenkinek abban, hogy félelem nélkül, teljes életet élhessen a hallókészülékével is. A Victofon közössége várja Önt, hogy együtt teremtsünk egy stigmáktól mentes közösséget!

 

CSATLAKOZZON A NE FÉLJEN MEGMUTATNI! MOZGALMUNKHOZ!

Csatlakozzon a mozgalmunkhoz, ahol arra ösztönzünk minden hallásprobámával küszködőt, hogy támogassuk egymást elfogadással és bátorsággal! Vállalja magabiztosan és büszkén a modern, diszkrét hallókészülékét, mely nem csak a hallását támogatja, de kiváló társ is a digitális korszakban. Legyünk együtt erősek és inspiráljuk egymást a pozitív változásra!

Jelentkezzen most és próbálja ki 0 Ft*-ért ezeket a csúcstechnológiás hallókészülékeket!

 

NÉZZEN KÖRBE AZ UTCÁN… DE ÚGY IGAZÁN

Mindenki fülében ott van a headset vagy a kábel nélküli fülhallgató. Felejtse el a régi, zajos, kényelmetlen eszközöket! A modern hallókészülékek most elegánsak, diszkrétek, felhasználóbarátok és lépést tudnak tartani a mozgalmas életstílussal.

Vállalja büszkén hallókészülékét, és viselje stílusos kiegészítőként, akár egy szemüveget! Azok az idők, amikor az eszközök hangosak és feltűnők voltak, már a múlté. 

Jelentkezzen most és próbálja ki 0 Ft*-ért ezeket a csúcstechnológiás hallókészülékeket!

 

DIGITÁLIS HALLÓKÉSZÜLÉKEK A DIGITÁLIS VILÁGBAN

A digitális hallókészülékek forradalmasítják a hallásrehabilitációt! Ebben a modern világban élve természetes, hogy a hallókészülékek is digitális megoldásokat kínálnak. Ezek az eszközök nemcsak lekövetik a felgyorsult életmódot, hanem interaktívan kapcsolódhatnak más digitális eszközökhöz is.

Emellett az egészséget is támogatják és új dimenzióba emelik a hangot, valamint a személyes hallásélményt. Merüljön el az okos hallókészülékek által kínált modernizált hallás világában!

 

Jelentkezzen most ingyenes hallásvizsgálatra és próbálja ki 0 Ft-ért modern, digitális hallókészülékeink egyikét! 

Ugye, hogy jól hangzik? Ne maradjon le erről a kivételes lehetőségről, jelentkezzen most rövid űrlapunk kitöltésével!

 

 

*A Victofon Kft. fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a próbahordásra kiadott hallókészülékért kauciót kérjen. A kaució mértéke nem haladhatja meg a NEAK árlista alapján a hallókészülék teljes árát. A hallókészülék megvásárlása esetén a kaució beleszámít a vételárba. A hallókészülék próbahordás utáni visszaadása esetén – amennyiben a hallókészülék nem sérült – a teljes kaució visszajár. Sérülés vagy elvesztés esetén a „Hallókészülék próbahordási megállapodás” megfelelő rendelkezései az irányadóak.