A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Ready 270 DWT

Egyszerűen okos! Könnyen kezelhető hallókészülék, amely ellenálló külsővel és modern belsővel áll a hallás szolgálatában!

Ready 270 DWT hallókészülék alap tulajdonságai:

  • Halláscsökkenés mértéke: kis-közepes
  • Árkategória: standard
  • Hallókészülék típus: fülmögötti
  • Gyártó: Interton

MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS A READY 270 DWT FÜLMÖGÖTTI HALLÓKÉSZÜLÉK?

Az új Ready hallókészüléket a való életre tervezték.

Ezek a hallókészülékek minden modern elvárásnak megfelelnek. Ergonomikus kialakítása mellett minőségi alapanyagának és a tesztelt és jól bevált GN technológiának köszönhetően hosszútávú társa lesz a mindennapokban.

Éljen aktív életet továbbra is, hiszen az IP58 és a nanobevonatnak hála hallókészüléke védett lesz a portól és az izzadságtól.

Könnyen kezelhető

Nem kell aggódni, hogy a készülék használatát nem tudja majd elsajátítani vagy az apró készüléket kezelni, hiszen távirányító segítségével könnyedén válthat a programok közül vagy akár állíthatja a hangerőt szükség esetén.

A különböző jelzőhangok még jobban segítik a készülék használatát. Külön hang jelzi a hangerő állítását és annak végső állását, a bekapcsolást vagy az elem merülését is.

Egész napos kényelem

Olyan kicsi és kényelmes, hogy szinte el is felejti, hogy a fülében van. Többféle kialakításban és színben kapható, az Ön igényeinek megfelelően.

Tinnitus kezelés

Olyan kicsi és kényelmes, hogy szinte el is felejti, hogy a fülében van. Többféle kialakításban és színben kapható, az Ön igényeinek megfelelően.

Nincs többé zavaró sípolás a Ready készélek adaptív visszacsatolás csökkentő rendszere a hallókészülékeknél gyakran jelentkező gerjedést kezeli, ezzel biztosítja a sípolásmentes hallást.

Kommunikáljon fesztelenül, zavaró zajok nélkül

A Ready 270 hallókészülék minden támogatást megad ahhoz, hogy ne maradjon le egyetlen szóról sem.

A beszélgetés egy fesztelen és hangosabb családi összejövetelen sem jelenthet problémát, hiszen az adaptív zajkezelésnek köszönhetően csak a beszédre fókuszál, és hallókészüléke kizárja a zajt.

A monoton hangokat is kiszűri a lágyzaj csökkentés segítségével, így a hűtőszekrény vagy a ventilátor bosszantó zúgása sem zavarja majd.

A Frekvencia áthelyezésnek köszönhetően a magas frekvenciás hangokat áthelyezi mélységre, hogy a hallókészüléket viselő hallja ezeket a hangokat is.

Nincs többé zavaró sípolás a Ready készélek adaptív visszacsatolás csökkentő rendszere a hallókészülékeknél gyakran jelentkező gerjedést kezeli, ezzel biztosítja a sípolásmentes hallást.

Hallókészülék elem és kiegészítői

A készülékhez 13-es méretű Rayovac elem szükséges, melyhez különböző kiegészítőket választhat, mely megkönnyíti életét.

Hallókészülék kiegészítő termékek

A vezeték nélküli kapcsolat összeköti hallókészülékét a legmodernebb technológiás eszközökkel. Használjon kiegészítőket Ready készülékéhez, tegye velük szórakoztatóbbá és problémamentesebbé hétköznapjait.

Remote control

Használhatja a hangerőszabályzásra és programváltásra, valamint egyéb streaming eszközök, például a TV-streamer, a multi mic és a micro mic egyszerű vezérlésére.

Hallókészülék tisztító és szárító eszközök

A hallókészülék, illetve tartozékainak rendszeresen végzett tisztítása elengedhetetlen a megfelelő működéshez. A meghibásodások jelentős része a tisztítás elhanyagolásából, vagy a helytelen tisztításból adódhat. Szerencsére a helyes tisztítás elsajátítása gyorsan megtanulható és nem csak a hallókészülék hosszabb működését segíti elő, de a bőrirritáció esélyét is csökkenti.

Hallókészülék garancia

A hallókészülékek javíttatásának módja: amennyiben a készülékkel kapcsolatban bármilyen gondja merül fel, forduljon a nyilvántartási lapot kiállító forgalmazóhoz, vagy a Victofon Kft.-hez. A hallókészülékek javításával a Victofon Kft. szakemberei foglalkoznak. Rendeltetésszerű használat esetén a hallókészülék elektronikájára és házára kettő év jótállást biztosít a Victofon Kft.

Ready 270 DWT hallókészülék letölthető dokumentumai

A hallókészülék kiválasztása

A hallókészülék kiválasztása a megfelelő hallásvizsgálat elvégzésére után kerül sor, audiológus szakasszisztens segítségével. Szakértőink minden készüléket egyedileg - viselőjük igényeihez - mérten ajánlanak, a hallásvizsgálat eredményei, személyes preferenciák és lehetőségek alapján.

Kérje audiológus szakembereink segítségét. Jelentkezzen néhány perc alatt ingyenes hallásvizsgálatra vagy keresse meg az Önhöz legközelebb eső audiológiánkat:

Hallávizsgálatra jelentkezés űrlaphallásvizsgáló kereső