A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Tavaszi hallókészülék leárazás!

67% kedvezmény az Interton Ready hallókészülékekre!*

Csúcstechnológiás hallókészülék 99 900 Ft-ért? Igen!

Fedezze fel a Victofon Kft. különleges ajánlatát és szerezze be legújabb innovatív Interton Ready hallókészülékét 304 800 Ft helyett
 most mindössze bruttó 99 900 Ft-ért!* Diszkrét kialakításának hála szinte láthatatlanul bújik meg a fül mögött! Csapjon le erre a vissza nem térő lehetőségre, jelentkezzen most, hogy az Öné lehessen az Interton Ready hallókészülék 67% kedvezménnyel csupán 99 900 Ft-ért! 

A lehetőség az Ön kezében van, ugye nem hagyja elveszni? Siessen, az akció nem tart sokáig! 

EGYETLEN APRÓ HALLÓKÉSZÜLÉK, SZÁMTALAN LEHETŐSÉG

Kiváló hangminőség, könnyű használhatóság és egész napos kényelem. Az Interton Ready** csúcstechnológiás hallókészülékek ellenálló külsővel és modern belsővel állnak mindennap hallása szolgálatába.

Nyüzsgő étterem, egy életteli színházi terem előtti várakozó vagy épp egy zajos focimeccs? Egyik sem jelenthet kihívást az Interton Ready** hallókészüléknek az eszközbe beépített adaptív zajkezelésnek hála. Ez a funkció új szintre emeli a zajos hangkörnyezetben történő hallást. 360 fokos beszédértést és tiszta hangzást biztosít, így újra élvezheti a társalgásokat és kedvenc hangjaira összpontosíthat. Kevesebb erőfeszítés és jobb hallási élmény zajos környezetben. Ez az, amit ez a hallókészülék kínál.

Külső nano bevonata révén pedig nem kell többet a por és izzadság okozta meghibásodástól tartania.

Némítaná vagy növelné hallókészüléke hangerejét? Próbálja ki az innovatív hallókészülékeinkhez kifejlesztett applikációkat! Az app segítségével telefonja érintőképernyőjén egyetlen mozdulattal módosíthatja hallókészüléke programjait, változtathat a beállításokon, és el is mentheti azokat.

Csapjon le erre a kihagyhatatlan ajánlatra! Jelentkezzen most, hogy az Öné lehessen 67% kedvezménnyel Interton Ready hallókészülékünk!

Hallókészülék 67% kedvezménnyel, ne maradjon le róla! 

Tavaszi akciónk keretében 304 800 Ft helyett most csak 99 900 Ft-ért szerezheti be legújabb hallókészülékét. Csapjon le a lehetőségre most, jelentkezzen díjmentes hallásvizsgálatunkra és legyen az Öné csúcstechnológiás hallókészülékünk mindössze 99 900 Ft-ért! Az űrlap kitöltését követően kollégáink szinte azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából. 

A * -al jelölt mezők kitöltése kötelező

Csúcstechnológiás hallókészülékeink csak Önre várnak, hogy végre kipróbálja őket! Jelentkezzen most ingyenes hallásvizsgálatra! 

ok, amiért érdemes jelentkeznie 

100% ingyenes hallásvizsgálat

kötelezettségektől mentes

a próbahordást teljes körű hallás- és beszédértés vizsgálat előzi meg

biztonságos vizsgálat, maximális higiénia

a legmodernebb, szinte láthatatlan modellek széles kínálatából választhat

testre szabott tanácsadással segítjük Önt

hallókészülékünket mindennapi körülmények között is kipróbálhatja

egyeztetett időpont - nincs sorbanállás

Várjuk azok jelentkezését, akik

hallókészülékkel élnek, és minimum 6 éve használják azt
vagy nem rendelkeznek ugyan hallókészülékkel mégis úgy érzik, a megfelelő
modell megtalálása minőségi változást hozna a mindennapjaikba

Mi várható jelentkezését követően?

  1. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  2. Megbeszéljük a felmerülő kérdéseket, illetve a hallásvizsgálat helyét és idejét.
  3. A szakszerű hallásvizsgálatot és egyéni tanácsadást követően közösen kiválasztjuk és beállítjuk az Önnek legoptimálisabb hallókészüléket.
  4. A próbahordási megállapodás aláírása után megkezdheti a díjmentes próbahordást, és ezáltal az újfajta élmények gyűjtését.

Próbálja ki, milyen az élet Victofon hallókészülékkel!

Erre pedig hagyunk Önnek elegendő időt. Annak kiderítése, hogy a hallókészülék megfelel-e az Ön igényeinek, időigényes.
Érdemes sokféle élethelyzetben és környezetben viselnie azt — ezért van a próbahordás.
Hiszünk benne, hogy ez idő alatt minőségbeli változást fog tapasztalni!

Fontos számunkra, hogy a hallássérülteket bevonjuk a halló társadalomba.
Testre szabott hallókészülékeink szebbé tehetik a mindennapjait. Így újra

osztozhat a családi programok örömeiben

élvezheti a baráti beszélgetéseket

könnyű lesz a családdal az online kapcsolattartás

kényelmes a telefonálás

élvezetes a televíziózás

aktív részese lehet a munkahelyi megbeszéléseknek

új élményekre tehet szert

örömteli lehet a bevásárlás

*Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2023.05.31-ig érvényes. A kedvezmény az Interton Ready 461 DRW és az Interton Ready 470 DWT hallókészülékekre vonatkozik. A hirdetésben szereplő Interton Ready 461 DRW és az Interton Ready 470 DWT hallókészülékek a társadalombiztosítás által nem támogatott termékek. A hirdetésben szereplő 304 800 Ft a megjelölt hallókészülékek eredeti, társadalombiztosítás által nem támogatott ára. A megjelölt kedvezményes ár (99 900 Ft) 1 db hallókészülékre vonatkozik. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Jelentkezni 2023. 03.01. és 2023.05.31. között lehet, az ingyenes hallásvizsgálaton pedig 2023. 03.01. és 2023.06.30. között kell részt vennie, a kedvezmény igénybevételéhez.

** A hirdetésben röviden "Interton Ready"- ként hivatkozunk az Interton Ready 461 DRW és az Interton Ready 470 DWT hallókészülékre. 

A termékkínálatunkban a képen látott Interton hallókészülék színe eltérhet.

A hirdetésben megjelölt 99 900 Ft és 304 800 Ft bruttó árak, így az ÁFA-t is tartalmazza. 

A Victofon Kft. fenntartja a jogot, hogy indokolt esetben a próbahordásra kiadott hallókészülékért kauciót kérjen. A kaució mértéke nem haladhatja meg a NEAK árlista alapján a hallókészülék teljes árát. A hallókészülék megvásárlása esetén a kaució beleszámít a vételárba. A
hallókészülék próbahordás utáni visszaadása esetén – amennyiben a hallókészülék nem sérült – a teljes kaució visszajár. Sérülés vagy elvesztés esetén a „Hallókészülék próbahordási megállapodás” megfelelő rendelkezései az irányadóak.