A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

4x6 db-os szett | Rayovac Prémium 675 cink-levegő hallókészülék elem

A RAYOVAC® a hallásgondozó szakemberek és a fogyasztók kedvenc márkája világszerte.

A hallókészülékek világában szerzett 110 éves szakértelem, valamint a folyamatos innovációra és fejlesztésre irányuló törekvés azt jelenti, hogy a RAYOVAC® hallókészülék-elemek a minőség szinonimája.

4x6 db-os szett | Rayovac Prémium 675 cink-levegő hallókészülék elem
3 870 Ft
Nettó: 898 Ft
Raktáron
Válasszon kiszerelést!
1 db 1 140 Ft 4 db4 560 Ft helyett3 870 Ft 8 db9 120 Ft helyett6 900 Ft
Most 4560 Ft helyett csak 3870 Ft! Akciós szett ajánlat, együtt most olcsóbb! Gyors és pontos szállítás.
4x6 db-os szett | Rayovac Prémium 675 cink-levegő hallókészülék elem4x6 db-os szett | Rayovac Prémium 675 cink-levegő hallókészülék elem4x6 db-os szett | Rayovac Prémium 675 cink-levegő hallókészülék elem4x6 db-os szett | Rayovac Prémium 675 cink-levegő hallókészülék elem

Hallójárati és fül mögötti készülékekhez javasolt hallókészülék elem.

A cink-levegő elven működő elem révén nem kell tartani bármi féle savas anyag károsító hatásától. A Rayovac legújabb fejlesztése az Active Core Plus air optimisation technológiával, mellyel az elem teljes élettartama során folyamatos, minőségi teljesítményt képes leadni így elkerülve a hang torzítását. Az elem csomagolása újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készült. Az elem aktivizálódásához a védő fólia eltávolítása után egy percig várni kell.

 

A RAYOVAC® innovatív EXTRA™ Premium elemek egy sor innovatív és felhasználóbarát funkciót illetve előnyt kínál Önnek.

A hallókészülék-technológia fejlődésével az őket tápláló elemeknek ugyanolyan kifinomultaknak kell lenniük, mint magának a készüléknek. A RAYOVAC® elemek csúcstechnológiás energiával töltik fel azokat a pillanatokat, amelyekért mindannyian élünk.

A RAYOVAC® mindig is vezető szerepet töltött be ezen a területen, és továbbra is iparági mércét állítunk a tervezés, a technológia és a teljesítmény terén.

Korszerű Design és Technológiai Intézetünkben működő globális kutató- és fejlesztőcsapatunk fáradhatatlanul dolgozik a hallókészülék-elemek kapacitás határainak feszegetésén, folyamatosan újítanak, és biztosítják, hogy a RAYOVAC® elemek mindig jobban működjenek, miközben a minőségben kompromisszumot soha nem kötünk, hogy ügyfeleink mindig a legjobbat kapják.

A jövőben – akárcsak a jelenben – a RAYOVAC® elkötelezett amellett, hogy megőrizze piacvezető pozícióját azáltal, hogy folytatja a fejlesztések a technológiai és a felhasználóbarát csomagolás terén.

Hosszú fülek
Úgy tervezték, hogy segítse a felhasználót az elem könynebb kezelésében, miközben minden fül egyedi színkóddal van ellátva az egyszerű azonosítás érdekében.

Biztos tárolás
A vastag és tartós külső burkolat könnyebb kezelhetőséget biztosít. Ezenkívül továbbfejlesztettburkolatok biztosítják, hogy az elemek biztonságos szállítását és tárolását.

Új levegőoptimalizáló rendszer
Mivel a cinkelemek oxigént használnak az aktiváláshoz, ez az új, tartós kialakítás hatékonyabban használja fel a levegőt, hogy egyenletes teljesítményt nyújtson minden időjárási körülmény között.

Kiválóan tervezve
Új, strapabíró elemeink még hosszabb ideig tartó teljesítményt nyújtanak, és azt a megbízhatóságot kínálják.

Aktiválás és használat
Távolítsa el és dobja ki a levegőnyílásokat fedő műanyag fület. Hagyja állni az aelemet egy percig, hogy biztosítsa a megfelelő működést.

Termékadatok

Névleges feszültség 1,45 volt
Megnevezés IEC : PR44
ANSI: 7003ZD

Súly 1,79 gramm (0,063 uncia)
Térfogat 0,57 cc (0,035 köb hüvelyk)

Üzemi hőmérséklet
-10 °és 50 °között
(14°F – 122°F)

Környezetvédelem

Az elemek nem tartalmaznak hozzáadott higanyt. 

 

IEC/ANSI szabvány

107 óra – 5 mA háttér, 15 mA 100 ms impulzus, 2 óránként egyszer, 12 óra/nap – 1,05 V 21°C-on (70°F) és 50% R.H.


Következő szabványoknak felel meg
IEC 60086-1, IEC 60086-2
ANSI C18.1M 1. és 2. rész

 

Gyártó
Rayovac
Típus
Cink-levegő
Kiszerelés
4 db