A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Rayovac Prémium 13 hallókészülék elem

Egyetlen hallókészülék elem sem bírja tovább*

ÚJ Sound Fusion™ technológia. Az erő, a teljesítmény és a megbízhatóság tökéletes kombinációja. A RAYOVAC új formulája és gyártási folyamata még többet nyújt azoknak, akiknek a kiemelkedő teljesítmény fontos.

Rayovac Prémium 13 hallókészülék elem
1 140 Ft
Nettó: 898 Ft
Raktáron
Válasszon kiszerelést!
1 db 1 140 Ft 4 db4 560 Ft helyett3 870 Ft 8 db9 120 Ft helyett6 900 Ft
Szettben olcsóbb! Válassza akciós szett ajánlatainkat!
Rayovac Prémium 13 hallókészülék elemRayovac Prémium 13 hallókészülék elemRayovac Prémium 13 hallókészülék elemRayovac Prémium 13 hallókészülék elemRayovac Prémium 13 hallókészülék elemRayovac Prémium 13 hallókészülék elem

A RAYOVAC® a hallásgondozó szakemberek és a fogyasztók kedvenc márkája világszerte.

A hallókészülékek világában szerzett 110 éves szakértelem, valamint a folyamatos innovációra és fejlesztésre irányuló törekvés azt jelenti, hogy a RAYOVAC® hallókészülék-elemek a minőség szinonimája.

 

ÚJ Sound Fusion™ technológia. Akár 9%-kal hosszabb akkumulátor-üzemidő**, akár 5 órányi vezeték nélküli adatfolyam*** és kiváló teljesítmény széles hőmérséklet-tartományban.

Az ÚJ Sound Fusion™ technológia a következőket tartalmazza:

Magas vezetőképességű fúzió

Minden elem estében a polimer hálózat forradalmi fejlesztése megnövelt katódkapcsolatot biztosít ennek köszönhetően több helyet biztosít az aktív összetevőknek a teljesítmény fokozásához.

Megnövekedett univerzális teljesítmény

Széles hőmérséklet-tartományban nagyobb cellastabilitásra tervezett Sound Fusion™ technológia még egyenletesebb teljesítményt biztosít.

Új gyártási folyamat

Az innovatív kombináció javítja az anódreakció hatékonyságát, így segít maximalizálni minden egyes elem alkotórészeit.

 

Hallójárati és fül mögötti készülékekhez javasolt hallókészülék elem.

A cink-levegő elven működő elem révén nem kell tartani bármi féle savas anyag károsító hatásától. A Rayovac legújabb fejlesztése az Active Core Plus air optimisation technológiával, mellyel az elem teljes élettartama során folyamatos, minőségi teljesítményt képes leadni így elkerülve a hang torzítását. Az elem csomagolása újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokból készült. Az elem aktivizálódásához a védő fólia eltávolítása után egy percig várni kell.

A RAYOVAC® innovatív EXTRA™ Premium elemek egy sor innovatív és felhasználóbarát funkciót illetve előnyt kínál Önnek.

A hallókészülék-technológia fejlődésével az őket tápláló elemeknek ugyanolyan kifinomultaknak kell lenniük, mint magának a készüléknek. A RAYOVAC® elemek csúcstechnológiás energiával töltik fel azokat a pillanatokat, amelyekért mindannyian élünk.

A RAYOVAC® mindig is vezető szerepet töltött be ezen a területen, és továbbra is iparági mércét állítunk a tervezés, a technológia és a teljesítmény terén.

Korszerű Design és Technológiai Intézetünkben működő globális kutató- és fejlesztőcsapatunk fáradhatatlanul dolgozik a hallókészülék-elemek kapacitás határainak feszegetésén, folyamatosan újítanak, és biztosítják, hogy a RAYOVAC® elemek mindig jobban működjenek, miközben a minőségben kompromisszumot soha nem kötünk, hogy ügyfeleink mindig a legjobbat kapják.

A jövőben – akárcsak a jelenben – a RAYOVAC® elkötelezett amellett, hogy megőrizze piacvezető pozícióját azáltal, hogy folytatja a fejlesztések a technológiai és a felhasználóbarát csomagolás terén.

Hosszú fülek
Úgy tervezték, hogy segítse a felhasználót az elem könynebb kezelésében, miközben minden fül egyedi színkóddal van ellátva az egyszerű azonosítás érdekében.

Biztos tárolás
A vastag és tartós külső burkolat könnyebb kezelhetőséget biztosít. Ezenkívül továbbfejlesztettburkolatok biztosítják, hogy az elemek biztonságos szállítását és tárolását.

Új levegőoptimalizáló rendszer
Mivel a cinkelemek oxigént használnak az aktiváláshoz, ez az új, tartós kialakítás hatékonyabban használja fel a levegőt, hogy egyenletes teljesítményt nyújtson minden időjárási körülmény között.

Kiválóan tervezve
Új, strapabíró elemeink még hosszabb ideig tartó teljesítményt nyújtanak, és azt a megbízhatóságot kínálják.

Aktiválás és használat
Távolítsa el és dobja ki a levegőnyílásokat fedő műanyag fület. Hagyja állni az aelemet egy percig, hogy biztosítsa a megfelelő működést.

Termékadatok

Névleges feszültség 1,45 volt
Megnevezés IEC : PR48
ANSI: 7000ZD

Súly 0,8 gramm (0,028 uncia)
Térfogat 0,26 cc (0,016 köb hüvelyk)

Üzemi hőmérséklet
-10 °és 50 °között
(14°F – 122°F)

 

IEC/ANSI szabvány

89 óra – 3 mA háttér, 12 mA 100 ms impulzus, 2 óránként egyszer, 12 óra/nap – 1,05 V 21°C-on (70°F) és 50% relatív páratartalom mellett.

 

Környezetvédelem

Az elemek nem tartalmaznak hozzáadott higanyt. 


Következő szabványoknak felel meg
IEC 60086-1, IEC 60086-2
ANSI C18.1M 1. és 2. rész

 

 Csak RAYOVAC® márka. ANSI/IEC teljesítménytesztek alapján.

** ROV-akkumulátorok, 312-es méret a vezető versenytárshoz képest az IEC vezeték nélküli teszt alapján, tesztelve: 2021. június – 2021. szeptember, 8 hónapos kor felett.

*** ROV-akkumulátorok, 312-es méret a vezető versenytárssal szemben az IEC vezeték nélküli teszt alapján, tesztelve: 2021. június – 2021. szeptember, 8 hónapos kor felett.
Gyártó
Rayovac
Típus
Cink-levegő
Kiszerelés
1 db
Feszültség
1.45 V