A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Illeszték tisztító pumpa

Hasznos kiegészítő a karbantartáshoz. A pumpa segítségével könnyedén eltávolítható a fülzsír, illetve a párásodás okozta folyadékcseppek az illeszték csövéből.

Illeszték tisztító pumpa
2 200 Ft
Nettó: 1 732 Ft

Ismerje meg a tisztaság és hatékonyság új dimenzióját! Bemutatjuk a Dreve illeszték tisztító pumpát, a hallókészülék illesztékének alapos és kíméletes gondozásához!

A hallókészülék illesztéke egy finom és komplex szerkezet, amely hozzájárul a kristálytiszta hangzáshoz. Az illeszték tisztító pumpa könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket és a port, amelyek idővel lerakódnak az illeszték különböző részein. Ezáltal csendesen és hatékonyan tisztíthatja az illeszték érzékeny felületeit, ami elősegíti a higiénikus viselést.

Az ergonomikus kialakítású pumpa kényelmes fogást biztosít, így minden egyes használatkor könnyedén irányíthatja a tisztítást. Egyszerűen helyezze a pumpa hegyét az illeszték részei közé, majd finoman nyomja meg a pumpát. Az erős, de finom levegőáram segít a szennyeződések eltávolításában anélkül, hogy károsítaná az érzékeny részleteket.

Válassza a Dreve illeszték tisztító pumpát, és tapasztalja meg a hallókészülék illeszték tisztaságának új dimenzióját!

Gyártó
Dreve
Ajánlott termékek
Gél Cedis Aloe

Gél Cedis Aloe

Elérhető
1 500 Ft
DryCaddy Szárító patron

DryCaddy Szárító patron

Elérhető
2 980 Ft
DryCaddy Szárító tégely