A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Tisztító spray

A tisztító spray fokozott védelmet biztosít a baktériumok és a gombák elszaporodása ellen, csökkentve a fül fertőzésének és gyulladásának kockázatát.

Tisztító spray
2 500 Ft
Nettó: 1 969 Ft

Ismerje meg a forradalmian új tisztító spray-t az OtoVita-tól, tökéletes megoldás a hallókészülékek és fülkagylók külső ápolására és fertőtlenítésére!

A mai modern világban a hallókészülékek és fülkagylók által nap mint nap átélt kihívásokra reagálva szükségessé vált egy hatékony és kíméletes tisztító és fertőtlenítő megoldás. Itt jön képbe az OtoVita legújabb tisztító spraye, amely a tudomány és az innováció csúcsát képviseli, miközben hozzájárul a készülékek hosszabb élettartamához és a fülek higiéniájához.

A tisztító spray egyedi és hatékony formulája segítségével eltávolítja a mindennapi használat során felgyülemlett szennyeződéseket, zsírokat és baktériumokat. Az alkalmazás rendkívül egyszerű: csak pár fújás a hallókészülék vagy fülilleszték felületére, majd egy puha, száraz ruhával törölje át. A gyorsan párolgó spray hagyományos és modern technológiákat ötvöz, hogy a lehető leghatékonyabb eredményt érje el.

Tegyen a füle higiéniájáért az OtoVita tisztító spray segítségével és hozza ki a legtöbbet magából minden nap!

Kiszerelés:

  • 50ml
  • spray szórófejű pumpás flakonban
Gyártó
Dreve
Ajánlott termékek