A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Füldugó alváshoz - Pluggerz SLEEP

Élvezze az alvást!

Egy horkoló partner vagy a nagy mennyiségű környezeti zaj megakadályozza, hogy jól aludjon? A Pluggerz Sleep füldugók univerzális füldugók, amelyek kényelmesen megoldják ezt a problémát. Az egyedi szűrők kizárják a bosszantó hangokat anélkül, hogy teljesen elzárnák a füleket. Nyugodtabbá teszik alvó környezetét, és többet pihenhet!

Füldugó alváshoz - Pluggerz SLEEP
5 990 Ft
Nettó: 4 717 Ft
Füldugó alváshoz - Pluggerz SLEEP Füldugó alváshoz - Pluggerz SLEEP Füldugó alváshoz - Pluggerz SLEEP Füldugó alváshoz - Pluggerz SLEEP Füldugó alváshoz - Pluggerz SLEEP

Zajvédő füldugó alváshoz. Amennyiben társa horkol, vagy zajos környéken lakik és zavarja alvását a környezet zaja, ideális választás ez a füldugó.

Zavarja néha a zaj, amikor aludni próbál? Akkor a Pluggerz Uni-Fit füldugók kiváló választás. A Pluggerz Uni-Fit Sleep füldugók univerzális füldugók, amelyek segíthetnek jobban aludni. A speciális szűrők csillapítják a környezeti zajt anélkül, hogy kizárnák az olyan fontos hangokat, mint a riasztások vagy a csecsemők sírása. Két méret áll rendelkezésre, hogy mindig megtalálja a megfelelőt.


Hallása megóvásának fontos részét kell képeznie életünknek. Mindennapjaink során kerülhetünk olyan élethelyzetekbe, amikor zajártalom érhet, akár tudtunk nélkül is. Ezeknek a kiküszöbölésére szolgálnak a PLUGGERZ füldugók, amelyek egyedi szűrőik segítségével csak azokat a hangokat és hangerő szinteket szűri ki, amire aktuálisan szükségünk van.

Irigylésre méltók azok az emberek, akik akár nagy zajban is képesek nyugodtan aludni. Amennyiben Ön nem ebbe a kategóriába tartozik a PLUGGERZ Sleep füldugó lehet a megoldás, amely egyedülálló szűrők segítségével tompítja a háttérzajokat anélkül, hogy teljesen lezárná a fület, így az ébresztő csörgése nem kerüli el a figyelmet. Az extra puha szilikon anyagnak köszönhetően biztosítja a kényelmes, egész éjszakán át tartó alvást, akkor is, ha oldalt szeret aludni.

A Uni-Fit Sleep füldugók csillapítják a környezeti zajt a jobb éjszakai alvás érdekében. Használhatók fesztiválokon, kempingezésre vagy nyaralásra, valamint normál alvásra. A füldugók hipoallergén szilikon anyagból készültek, és több mint 100 alkalommal használhatók. A praktikus tárolótáskának köszönhetően bárhová elvihetők.

A Pluggerz füldugók kiváló minőségű füldugók minden elképzelhető helyzethez. Testreszabott hallásvédelem a tökéletes illeszkedés érdekében, két méretben. A Pluggerz füldugók egyedi szűrővel rendelkeznek, amely a kívánt szintre csökkentik a zajt, miközben továbbra is a hatékony kommunikációt biztosítják. 

A hallása értékes, ezért nagyon vigyáznia kell rá.


Csillapítás: 27 dB

Gyártó
Comfoor B.V.