A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Füldugó motorozáshoz vagy kabrióhoz - Pluggerz ROAD

Élvezze az utazást! 

A motorozás illetve a kabriós autókázás nagyszerű szórakozás. Lehet, hogy nem veszi észre, de a motor és a szél zaja maradandó halláskárosodást okozhat. A Pluggerz Road füldugókat azért fejlesztették ki, hogy megvédjék a füleit ez ellen. Így kontrollálhatja a zajt, és élvezheti a motorozást!

Füldugó motorozáshoz vagy kabrióhoz - Pluggerz ROAD
5 990 Ft
Nettó: 4 717 Ft
Füldugó motorozáshoz vagy kabrióhoz - Pluggerz ROAD Füldugó motorozáshoz vagy kabrióhoz - Pluggerz ROAD Füldugó motorozáshoz vagy kabrióhoz - Pluggerz ROAD Füldugó motorozáshoz vagy kabrióhoz - Pluggerz ROAD Füldugó motorozáshoz vagy kabrióhoz - Pluggerz ROAD Füldugó motorozáshoz vagy kabrióhoz - Pluggerz ROAD

Zajvédő füldugó motorozáshoz, vagy más extrém hangos közlekedési eszközökhöz.

Szívesen megy ki az utakra motorral vagy kabrióval? Akkor a Pluggerz Uni-Fit füldugók jó választás. A Pluggerz Uni-Fit Road füldugók univerzális hallásvédők, speciális szűrővel a szélzaj csillapítására. Két méret létezik, így mindig megtalálhatja a megfelelőt.


Hallása megóvásának fontos részét kell képeznie életünknek. Mindennapjaink során kerülhetünk olyan élethelyzetekbe, amikor zajártalom érhet, akár tudtunk nélkül is. Ezeknek a kiküszöbölésére szolgálnak a PLUGGERZ füldugók, amelyek egyedi szűrőik segítségével csak azokat a hangokat és hangerő szinteket szűri ki, amire aktuálisan szükségünk van.

Vannak olyan közlekedési formák, mint például a motorozás, amelyek extrém hangos zajjal járnak. Ha a motorozás élményét szeretné halláskárosodás nélkül élvezni, akkor ezzel a füldugóval megteheti! Motorsport versenyzőknek kifejezetten ajánlott a használata.
A PLUGGERZ Road csökkenti a szélzajt és tompítja a motor zúgó hangját, ám használata mellett továbbra is érzékelhető a közlekedés hangjai. A füldugó tökéletesen illeszkedik a fülhöz, így sisak alatt is kényelmesen hordható.

A Uni-Fit Road füldugók lehetővé teszik, hogy élvezze a sebességet, miközben védi hallását. A füldugók hipoallergén szilikon anyagból készültek, és több mint 100 alkalommal használhatók. A praktikus tárolótáskának köszönhetően bárhová elvihetők.

A Pluggerz füldugók kiváló minőségű füldugók minden elképzelhető helyzethez. Testreszabott hallásvédelem a tökéletes illeszkedés érdekében. A Pluggerz füldugók egyedi szűrővel rendelkeznek, amely a kívánt szintre csökkentik a zajt, miközben továbbra is a hatékony kommunikációt biztosítják. 

A hallása értékes, ezért nagyon vigyáznia kell rá.


Csillapítás: 23 dB

Gyártó
Comfoor B.V.