A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123

Füldugó úszáshoz - Pluggerz WATER

Élvezd a vizet, tartsd szárazon a füled!

A fülben lévő víz bosszantó, sőt néha fájdalmas is lehet. A Pluggerz Water füldugók lehetővé teszik, hogy élvezze az úszást, a fürdést és a zuhanyzást. A hallójáratba nem kerül víz, mindeközben nem akadályozza a hallást. Úszás, fürdés vagy zuhanyozás közben így biztosan nem kerül víz a fülébe. A Pluggerz Uni-Fit Water füldugók univerzális füldugók, amelyek távol tartják a vizet a füledtől, így garantáltan élvezni fogod a vízben való tartózkodást. Két méret létezik, így mindig megtalálhatja a megfelelőt. 

Füldugó úszáshoz - Pluggerz WATER
5 990 Ft
Nettó: 4 717 Ft
Füldugó úszáshoz - Pluggerz WATERFüldugó úszáshoz - Pluggerz WATERFüldugó úszáshoz - Pluggerz WATERFüldugó úszáshoz - Pluggerz WATERFüldugó úszáshoz - Pluggerz WATERFüldugó úszáshoz - Pluggerz WATERFüldugó úszáshoz - Pluggerz WATER

Füldugó úszáshoz, zuhanyzáshoz, fürdéshez

Érzékenyek a fülei úszás közben? Vagy csak egyszerűen nem szereti, ha víz kerül fülébe?

Úszás vagy akár zuhanyozás közben víz kerülhet a fülünkbe, amely amellett, hogy bosszantó, fájdalmas is lehet. A Pluggerz Water füldugót kifejezetten úszáshoz, zuhanyozáshoz vagy fürdéshez fejlesztették ki. Ezek az egyedi füldugók úszás közben védik a hallójáratot a víztől, de nem befolyásolják a hallást.

A PLUGGERZ Water meggátolja a víz hallójáratba való bejutását, csökkenti a fülre nehezedő nyomást, ám a környező beszédhangokat átengedi. A három rétegű, antiallergén szilikon anyagból készült füldugó akár zuhanyzás és hajmosás közben is használható a kellemetlen érzet elkerülésének érdekében.

A füldugók hipoallergén szilikon anyagból készültek, és több mint 100 alkalommal használhatók. A praktikus tárolótáskának köszönhetően bárhová elvihetők.

Megjegyzés: a füldugó nem alkalmas merülésre és vízbe ugrásra.

A Pluggerz füldugók kiváló minőségű füldugók minden elképzelhető helyzethez. Testreszabott hallásvédelem a tökéletes illeszkedés érdekében, két méretben. A Pluggerz füldugók egyedi szűrővel rendelkeznek, amely a kívánt szintre csökkentik a zajt, miközben továbbra is a hatékony kommunikációt biztosítják. 

A hallása értékes, ezért nagyon vigyáznia kell rá.

 

Csillapítás: 21 dB

Gyártó
Comfoor B.V.