Sikertörténetek

Rólunk     |      25 éve ...     |      A Victofon története     |      Környezettudatosság     |      Sikertörténetek     |      Victofon a közösségi médiában

Hallókészülék viselők véleménye, hogy minél elfogadottabb legyenek a modern, okos hallókészülékek

Rólunk mondták...

 

"Sándor vagyok, jelenleg a 36. életévemet töltöm. Arról szeretnék mesélni, hogy miként változtatta meg a hallókészülék, s a Victofon az életemet.

Csecsemőkoromban (lehettem 1.5 éves), az édesanyám észrevette, hogy nem úgy reagálok a mondatokra, ahogy egy 1.5 éves gyereknek kell. Elmentünk Szolnokra, ahol is felszúrták a fülemet. Ez után többször is voltam hallásvizsgálaton, de akkor semmi komolyabb bajra nem számítottunk. Majd jöttek a szokásos gondok. Többször is előfordult az életem során, hogy nem úgy hallottam, vagy reagáltam arra, ha valaki a hátam mögött szólt, s a nevemen szólított. Ugyanígy nem értettem azt, hogy ha valaki suttogott nekem.

Körülbelül két éve, az egyesületben szerveztek egy egészségügyi előadást, ahol részt lehetett venni ingyenes hallásszűrésen is. Elmentem, s a kíváncsiságomra hallgatván leteszteltem, hogy milyen a hallásom.

Be kell vallanom, kicsit féltem is. Az ingyenes hallásszűrésen nem jó híreket kaptam. Az asszisztens hölgy, aki a vizsgálatot végezte, a következő hétre visszarendelt a szakorvosi rendelésre. Millió kérdés kavargott bennem, amiket leírtam egy papírra, hogy feltegyem az asszisztens hölgynek. Eljött az a dátum, amikor el kellett mennem a szakrendelésre. Ott a hölgy elmondta, hogy hallókészüléket kell viselnem. Még aznap levette a mintát a hallójáratomról. Arra számítottam, hogy egy fül mögötti hallókészüléket fogok kapni. Kellemesen ért a meglepetés, amikor megkaptam a hallójárati hallókészüléket, a hozzátartozó eszközökkel és elemekkel együtt.

Kiléptem a kórház/szakrendelő kapuján, s úgy éreztem, mintha egy új világba csöppentem volna bele. Gyönyörű érzés volt hallani a madarak csicsergését, vagy a kerékpár kerekének a surrogását az aszfalton.

Hazaérve az interneten rákerestem a cég nevére. S rátaláltam a weboldalukra, amit szerintem akkor és ott kiolvastam az elejétől a végéig. A weboldalról tudtam meg, hogy 25 éves múlttal rendelkező hazai cégről van szó, ami megnyugtatott, hogy nem bántam meg a döntésemet. Örülök, hogy egy ilyen nagy múltú, sok tapasztalattal rendelkező cég termékét viselhetem. Köszönöm a cég minden munkatársának a szakértelmet és a hozzáértést, amit a hallásjavítás terén nyújtanak.

Arra bíztatok mindenkit, hogy ne féljen elmenni a hallásvizsgálatra. Ha valaki fél a hallásvizsgálat során fellépő fájdalomtól, annak elmondhatom, hogy nem érdemes. Ugyanolyan fájdalmas, mint egy szemvizsgálat. Csak nekünk lesz jobb, ha teszünk a saját egészségünk és hallásunk érdekében. Menjenek el hallásvizsgálatra, és ne féljenek."

 

Király Levente, a Nemzet Színésze (Kossuth-díjas, Jászai Mari-díjas érdemes művész): "Szakmai munkámban fantasztikus segítség, a hallókészülék olyan kicsi, hogy észrevétlenül megbújik a fülben, szinte láthatatlan. Segítségével a kollégákat és a súgót is tökéletesen hallom. Ez a legfontosabb számomra."

Cs. Pál: "A Victofon hallókészülék új fejezetet nyitott az életemben! Mobiltelefon, rádió, TV, számítógépes hangok eddig szinte elérhetetlenek voltak számomra. A Bluetooth technika minden problémámat megoldotta. Köszönet érte a fejlesztőknek és a Victofon szakembereinek a szakmai tudásukért és empátiájukért."

Misur Zsuzsa: "Két hónapja kaptam két új hallókészüléket és azóta szuper jól hallok! Külön köszönet érte Kovács Gabikának, aki nagy gonddal segített beüzemelni. Ő ajánlotta a távkapcsolót is hozzá, amivel vezetés közben is tudok telefonon beszélni. Mindent köszönök!"

Fekete Gábor: "Részt vettem a Victofon Kft. által szervezett hallásszűrésen, majd bejöttem a Szondi utcai rendelőbe is, további kivizsgálásra. Igen kedves a személyzet és nagyon kedvesen fogadtak."

Lieberman Endréné: "Kifogástalan a betegekkel ápolt kapcsolat, köszönet mindenért."

Szabados István és Szabados Istvánné:"Köszönjük az alapos, lelkiismeretes, segítőkész munkájukat."

F. Krisztina: "Régi törzsvásárlójuk vagyok, nem véletlenül. Magas szakmai színvonallal és szívmelengető empátiával rendelkeznek."

T. Józsefné: "Olyan hangokat hallok, melyeket évtizedeken át majdnem elfeledtem."

 

Ossza meg velünk Ön is történetét!