Újdonságaink

Hírek a hallás világából     |      Hírek     |      Pályázatok     |      Akcióink     |      Újdonságaink     |      Média megjelenések

Enchant - Ösztönösen okos hallókészülék, tölthető változatban is!

Az Enchant az első Sonic hallókészülék, ami SoundDNA funkcióval van ellátva - ezzel biztosítva forradalmi módon a legtermészetesebb hangzást. Az Enchant szebbé teszi mindennapjait az egyedi igényekhez elképesztően alkalmazkodó, rugalmas és automatikus technológiáival, lássuk 5 előnyét:

  1. A hangkiemeléseket és zajkiugrásokat hármas technológiájú rendszerrel menedzseli a hallókészülék. Ezáltal képes meghatározni a hangok irányát, miközben a háttérzajokat csökkenti - még a beszédben előforduló apró szünetek közben is.
  2. Torzításmentes zenei élmény. A Kettős Rádió Rendszernek köszönhetően nem lesz szüksége további kiegészítőre ahhoz, hogy a streamelt hangokat hallókészülékében hallhassa. 
  3. Az Enchant 100S miniRITE típus egy tölthető hallókészülék, tölthető elemekkel.
  4. A Kiterjesztett Dinamika Tartomány funkció a hirtelen, drámai hangokat kristálytisztán és torzításmentesen adja vissza.Természetesen így az olyan, régi hallókészülékeknél tapasztalható problémáktól sem kell tartania, mint a visszacsatolásból adódó sípolás. 
  5. Az Enchant ellenáll a mindennapi mozgásból adódó izzadásnak, a spontán rácsöppenő folyadékoknak és az általános por és törmelék szennyeződéseknek. 

Az Enchant nemcsak a hangzásérzetét, hanem az életét is kiegyensúlyozza!

Ez a hallókészülék 3 technológiai szinten érhető el, számtalan prémium funkcióval, modern modellekkel és színekkel. További részletekről érdeklődjön az Ön hallásszakértőjénél. 

Enchant hallókészülék

Üdvözlünk Gyöngyös! VÁRJUK HALLÁSVIZSGÁLÓNKBAN!

Várjuk új hallásvizsgálónkban ingyenes hallásvizsgálattal Gyöngyösön, a Kossuth Lajos utca 27. szám alatt.
Ünnepeljen velünk, jöjjön el hallásvizsgálatra és a garantált ajándékokért!
Bejelentkezés, információ: 06-37/782-478 és 06-30/393-8056

Gyöngyös hallásvizsgáló