A hallás szakértője
Központi hallásvizsgáló
06-30/311-4123
A hallás öröme
Önnek is jár
Jelentkezés hallásvizsgálatra
 
A hallás
Hallókészülékek
Hallásjavító implantátum

Hallás

A halláscsökkenés elhanyagolása visszafordíthatatlan következményekkel jár. Minél előbb keres megoldást, annál nagyobb eséllyel előzheti meg.
Tudjon meg többet

Csúcstechnológiás hallókészülékek

Felejtse el, amit a hallókészülékekről eddig tudott! A technika fejlődése lehetővé teszi, hogy korszerű, a fül működéséhez alkalmazkodó, rejtett hallókészülékkel segítse a hallást és a beszédértést. Ne késlekedjen, javítsa életminőségét! 
Tudjon meg többet

Hallásjavító implantátum

Amikor a hallókészülék kevés... Olyan kisgyermekek vagy felnőttek számára nyújtunk segítséget a hallásjavító implantátumokkal, akik nagyfokú - súlyos hallásvesztéssel születtek. 
Tudjon meg többet

Kiemelt webshop ajánlataink

Olvassa el legfrissebb híreinket

A zajszennyezés veszélyei ott lapulnak a legtöbb nyári rendezvényen
Miért rosszabb éjszaka a fülzúgás és hogyan csillapítható?
4 hétköznapi tipp, ami a hallásnak is jót tesz
Miért rosszabb éjszaka a fülzúgás és hogyan csillapítható?

Miért rosszabb éjszaka a fülzúgás és hogyan csillapítható?

Az éjjeli fülzúgást számos tényező befolyásolja, ám több praktika is alkalmazható a jelenség enyhítésére. A fülzúgás, más néven tinnitus, a fülben hallható, szaggatott vagy folyamatos hangok érzete, melyek jellemzően éjszaka erősebben jelentkeznek. Ennek hátterében több tényező áll. A csöndesebb környezetben a fülzúgás gyakran intenzívebbé válik, mivel kevesebb külső zaj vonja el a figyelmet a jelenségről.
Olvas
4 hétköznapi tipp, ami a hallásnak is jót tesz

4 hétköznapi tipp, ami a hallásnak is jót tesz

Akár kezdődő vagy régóta fennálló halláscsökkenése van, akár nem, érdemes oda figyelnie hallására. Néhány egyszerű hétköznapi praktika pozitív hatással lehet hallására és a hallással összefüggő egyéb kellemetlenségek ellen is kiválóak, mint például a fülzúgás.
Olvas

Ügyfeleink véleménye

Ismerje meg, hogy hogyan változtatta meg ügyfeleink életét a hallókészülék.
 

Miért a Victofon?

Hazai vállalat

Magyarországi vállalatként fontosnak tartjuk, hogy kiemelkedő minőségű termékeket biztosítsunk a hallásproblémával küzdő embereknek. Ennek érdekében a magyar termékek mellett a világ vezető hallókészülék gyártóival együttműködve folyamatosan bővülő hallókészülék kínálatot biztosítunk az országszerte megtalálható hallásvizsgálóinkban.

Beilleszkedés a közösségbe

A halláscsökkenés okozta akadályok legyőzhetők! Egy apró segítséggel újra teljeskörű tagjává válhatnak a hallássérült emberek a családnak és a közösségnek.

Értékteremtés

Fontos, hogy értéket teremtsünk ügyfeleink számára, a hallás értékét. A hallókészülék ne csak egy eszköz legyen, hanem a felhasználó társává váljon a mindennapokban.

Elérhető szakértelem

Minden korosztály bizalommal fordulhat hozzánk! Ellátást biztosítunk mindenkinek a legjobb szakemberek segítségével.